Отзывы покупателей о Капсулы для стирки Solar Household Universal 20 шт. (4820269930230)

Код:  571969894
Оценка пользователей 4.76/5
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

В перше таким користуюся цікаві враження у мене.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Немає для мене
  • Виктория Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Сподобались капсули, залишають приємний запах на речах

Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
      Дуже раді, що капсули виправдали ваші очікування.
      Запрошуємо також спробувати нашу новинку — SOLAR Multi Box (24 шт.), яка покриває всі потреби сім’ї в пранні.

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 20

Прання не моя сильна сторона, але з цими капсулами справляюсь без проблем. Все просто: не треба міряти, сипати, нічого не розсипаєш. Пере добре, але якщо робочий одяг сильно забруднений — краще попередньо замочити.

Достоинства:
    зручно, недорого
    Недостатки:

Олексію, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що користування капсулами Solar стало для вас зручним і простим рішенням у побуті.
      Дякуємо за пораду щодо попереднього замочування сильно забрудненого одягу - це дійсно допомагає досягти кращого результату.
      Бажаємо легкого прання без зайвих клопотів!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Хороші капсули, розчиняються і перуть навіть у холодній воді (у мене машинка стара і не гріє воду). Брала для прання зимових курток, не виступають плями як після порошку. Приємний запах і піняться добре.

Достоинства:
    Працюють
    Недостатки:

Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що капсули виправдали ваші очікування, навіть у складних умовах прання.
      Приємно, що ви відзначили розчинення в холодній воді, відсутність плям і приємний аромат — ми якраз і створювали продукт із фокусом на ефективність та комфорт.
      Дякуємо за довіру до бренду!

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Гарні капсули, добре перуть, хороший запах. проблема капсул, що вони застряють у дверцятах, хоч куди її не поклади. знайшов вихід, беру капсулу розрізаю її, прям на одяг все витікає, і одразу починає піниться, не треба чекати поки розтане оболонка.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 20

Капсули якісні, розчиняються повністю, не залишаючи слідів. Мають приємний (не різкий) запах. Відмивають сліди від ручки та фарб. Рекомендую.

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 20

Приємний запах, зручна упаковка, видаляє п'ятна і неприємний запах.
    Задоволена покупкою.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не виявила
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 20

Дуже задоволена покупкою. Після прання легкий приємний аромат на білизні. Пере гарно, білизна чиста та приємна на дотик. Я навіть не очікувала за такі гроші отримати такий результат. Тепер буду брати тільки їх.

Достоинства:
    Приємний аромат, гарно перуть, зручні у використанні
    Недостатки:

Дякуємо, Марина, за теплі слова та високу оцінку!
      Дуже раді, що капсули SOLAR повністю виправдали ваші очікування та стали надійним помічником у пранні.
      Приємно знати, що ви обрали нас — будемо і надалі тішити якістю та зручністю!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Придбала маленьку упаковку для спроби. Засіб сподобався, після прання білизна чиста, свіжа і має приємний і легкий аромат, капсули повністю розчиняються. Використовувала для кольорової білизни. Пральний засіб виправдав себе на 100 відсотків.

Щиро дякуємо за ваш відгук, Олена.
      Раді, що капсули Solar вам підійшли та залишили приємне враження.
      Бажаємо тільки чистої та яскравої білизни.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 20

Придбала ці капсули перший раз за рекомендацією друзів. Загалом сподобався. Прала постільну білизну при високих теипературах, результатом прання задоволена. Засіб має приємний і не дуже активний аромат, ціна також радує.

• Сергей П***

Гарний результат прання.

Достоинства:
    Відчізняний виробник. Гарна ціна - якість
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Непогані капсули, я б сказала ціна- якість. Гарно розчиняються, приємний легкий аромат. Ну і гарно справився з робочою формою.

Достоинства:
    Ціна, аромат, якість
    • Оля Я***

також маю такі капсули. Ціна - якість, чудове співвідношення.

• Константин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Дуже зручні у використанні. Аромат приємний, не надто різкий. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручність у використанні, ціна

Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що капсули Solar Universal вам підійшли за зручністю і ароматом. Завжди раді вашим відгукам.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Вперше придбаваю капсули для прання, задоволена якістю і ціною.
    Має приємний , не нав'язливий аромат.
    Рекомендую для використання у пранні як повсякденного одягу, так і для постільної білизни, рушників і шерстяних виробів. Добре виполіскується, не залишаючи розводів.

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що вам сподобалися наші капсули для прання. Нехай вони роблять ваші речі чистими та свіжими.

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Даною маркою вже користувалась раніше, але рідким порошком, залишилась заловолена і ось спробувала ще й капсули.
    міні сподобалалась якість прання, свіжий аромат ну і це зручно.

Достоинства:
    зручні у використанні
    Недостатки:

Щиро вдячні за довіру до нашої продукції. Раді, що капсули SOLAR відповідають вашим очікуванням.

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Спробувала вперше. Пере добре, має не стійкий аромат. Якщо потрібно, щось дуже забруднене прати, краще використовувати разом з плямовивідником

• Ганна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Капсули замовила в перше, чудово перуть і мають приємний аромат.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Доставка бажає бути кращою.
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Дуже сподобались капсули, ціна - якість! Раджу!

• Алла Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Чудові капсули, приємний аромат, гарно запаковані. Замовлю ще)

• Алла Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Капсули мають приємний аромат, можливо використовувати їх без ополіскувача, ефективно перуть.

• Кулик А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Знайома з даною маркою, даний продукт перший раз замовила, викорустовувала для прання повсякденного одягу, результатом задоволена. Буду перевіряти на застарілих плямах.

Достоинства:
    приємний запах/ціна
    Недостатки:
    довгий час очікування
  • Довженко І***
    Продавец: Rozetka. Количество стирок: 20

Перші капсули,які повністю розчинилися! Залишився приємний легкий аромат на білизні і досить непогано відігрався одяг. Взагалі не очікувала такої якості)

Достоинства:
    Аромат, гарно справився з пранням, розчиняється капсула
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що капсули Solar виправдали ваші очікування. Вони забезпечують ефективне прання навіть при низьких температурах і не залишають слідів на білизні. Повне розчинення капсули та висока якість прання – це ключові переваги нашого продукту.