Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ноутбук (2025) игровой HP Omen 16 i9-14900HX/ 32GB/ 1TB/ RTX5060 / 16" 240Hz

Код:  571974151
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrPlayNet

Машинка в пользовании меньше 2-х недель, и полностью удовлетворяет все потребности. Конечно, хотелось бы панель клавиатуры, основу, из алюминия, тут пластик.
    Уберите из характеристик во всех каталогах вранье (касается Розетки), никакого панели клавиатуры из алюминия тут нет.
    Производитель мог бы сделать при таком железе, как в премиум сегменте, раньше делали, жлобы.

Достоинства:
    Мощная машинка.
    Недостатки:
    Небыли замечены.
    • Продавец  UkrPlayNet

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом користування.

Раді, що ноутбук повністю відповідає вашим очікуванням у роботі.

Щодо матеріалів корпусу та основи клавіатури — уточнюємо: дана модель має якісний пластиковий корпус, а інформація про алюмінієві елементи в деяких каталогах дійсно могла бути подана некоректно або узагальнено виробником/постачальником. Ваше зауваження корисне, ми додатково перевіримо та актуалізуємо опис у картці товару на маркетплейсі, щоб уникнути непорозумінь.

Також хочемо підкреслити, що ноутбук продається абсолютно новим: з оригінальною упаковкою, заводськими плівками та пломбами.

Перед відправкою ми встановлюємо ліцензійну Windows 11 Pro, оновлюємо систему та драйвери, а також виконуємо базове налаштування для комфортного старту роботи.

Клавіатура має фізичне маркування англійських та українсько/російських символів.

Дякуємо, що обрали наш магазин і залишили зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати точнішими в описах і сервісі.

• Ілля О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrPlayNet

Оцениваю этот агрегат на все 1000% Стоит внимания это точно!
    Отдельно очень сильно благодарен самому продавцу! Всё сделано в лучшем виде, установлено что нужно!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrPlayNet

Ноутбук отримала, дуже задоволена покупкою. Характеристики повністю відповідають заявленим, усе працює швидко та без нарікань. Замовлення приїхало оперативно, було добре запаковане.

За свою ціну це на мою думку один із найкращих варіантів. Екран чудовий, продуктивності вистачає для всіх моїх потреб. Поки що користуюся недовго, але перші враження дуже позитивні. Сподіваюся ноутбук буде надійно служити ще багато років.

Дякую продавцю за якісний товар та швидку доставку!

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrPlayNet

Трошки була затримка з-за Зелених свят, але одразу після відправили.
    Все по заявленим характеристикам, перевіряв на НП
    Вибачаюсь, що не одразу дав відгук - кайфував від високих FPS

В планах поставити локальний ШІ, думаю потягне без проблем

Якшо шукали хороший ноут, більше не шукайте, ви його вже знайшли

Продавцю всіх благ, дякую

• Продавец  UkrPlayNet

Щиро дякуємо за такий детальний та позитивний відгук!

Нам дуже приємно, що ноутбук повністю виправдав Ваші очікування, а високі FPS стали причиною затримки з відгуком — це, мабуть, одна з найкращих причин для нас

Дякуємо за розуміння щодо невеликої затримки відправлення у святкові дні. Ми завжди намагаємося відправляти замовлення максимально швидко.

Бажаємо, щоб ноутбук і надалі радував Вас продуктивністю як в іграх, так і в роботі з локальними ШІ-моделями. Впевнені, що його потужності вистачить для багатьох цікавих проєктів.

Щиро вдячні за довіру, теплі слова та рекомендацію! Гарного користування та всього найкращого Вам!

• Олександра Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrPlayNet

Задоволена замовленням, ноутбук приїхав швидко. Все відповідає опису на сайті. Доставка швидка, сервіс та комунікація з клієнтами відмінна. Дякую за якісний товар.
    Рекомендую.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrPlayNet

Ноутбук дуже сподобався. Працює швидко, нічого не зависає. Ігри йдуть без проблем, екран плавний і яскравий.

Сподобалось що не сильно гріється і тихо працює навіть під навантаженням. Якість корпуса хороша, виглядає дорого.

Для ігор і роботи взагалі супер варіант. Покупкою задоволений.

• Продавец  UkrPlayNet

Дякуємо Вам за такий детальний та приємний відгук!

Раді чути, що ноутбук повністю виправдав Ваші очікування як у роботі, так і в іграх. Дійсно, дана модель поєднує високу продуктивність, якісне охолодження та чудовий екран, тому комфортно підходить для щоденного використання і геймінгу.

Користуйтесь із задоволенням, а якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти! Гарних вражень від користування