- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Відгук про швабру, яка на відео, бо зараз інша швабра на фото. Ідея гарна, пластик тонкий, об'єм великий, наступний раз би обирала менший, бо вся вода не використовуєьться все одно. Саме головне, що ганчірка тільки змочується водою і прибирається волосся, а не полощеться, після прибирання якщо мити ганчірку то вона дуже брудна. Тобто для того щоб просто протерти пил то ок, саме для того щоб гарно промити підлогу (особливо на кухні) вона не дієва
- Достоинства:
- Гарна ідея з самовіджимом
- Недостатки:
- Не миє підлогу
- Продавец SmatX
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Вітаю, замовила я цю швабру і не можу сказати, що вона мені прям зайшла. Ну такоє….. я, наче, і помила підлогу, але таке враження, що мікрофібра в воді не змочується, я щось не можу зрозуміти, як воно працює. В кутах помити не має можливості, бо вона заокруглена, відро міцне, а от швабра така, не дуже міцна, сама ручка, не знаю, скільки вона протримається по часу.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Знач пояснюю
Чого 4, а не 5: тому що «металеві» трубки, з яких складається руківʼя швабри, трошки прогинаються, і мені відчуваються ненадійними. Певна, що мені ніхто нічого не компенсує, якщо ті трубочки зігнуться/зламаються
Чому обрала саме цей варіант, а не розпіарену minky: тому що в даній комплектації серединка з центрифужним віджимом виймається окремо, тобто, навіть якщо все нафіг зламається, в мене за мої 800 гривень лишиться принаймні відро)
Щодо функціоналу: наразі все ок, як людина з хворою спиною, якій боляче нахилятися, я оцінила комплект і задоволена, воно справді зручно і помічне. Бентежать лише ненадійні, як на мене, трубочки руківʼя, але побачимо. Взагалі норм штука поки - Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Швидка доставка!! Чудова швабра!!
Інструкції дійсно немає, але збирається легко! Маневрена, легка, чудово прибирає і весь бруд залишається у відрі!! Я задаволена- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Досить гарна штука. Збирати раджу не поспішаючи, а розклавши перед собою деталі швабри та дивитись на картину на коробці. Щоб швабра крутилась потрібно замок відкрити, перед миттям підлоги знову закрити на бажаній висоті
- Валентина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Швидка доставка. Легко зібрала. Гарно тримається насадка на ліпучках. Погано змочується водою цей моп. Недостатньо. Насадка з мікрофібри майже суха. Гребінець знімає засмічення (пух, волосся), а вода не стікає грязна. Незадоволена.
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви відзначили швидку доставку та зручність у зборці. Шкода, що виникли труднощі з використанням швабри. Будь ласка, напишіть нашому менеджеру — він детально підкаже, як правильно користуватися мопом, щоб насадка добре змочувалась і працювала ефективно. Ми завжди готові допомогти Вам розібратися.
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Скажу чесно з першого разу я також не розібралася. Поки не подивилася відео в ютубі. Швабра зручна за рахунок не дуже великого відра дуже компактна. І носити відро не тяжко.
- Гевенлі О***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Перепрошую за попередній свій негативний відгук, беру свої слова назад я розібралась як користуватись шваброю (інструкції не було) і тепер можу її сміло рекомендувати
- Достоинства:
- Зручна, компактна, мікрофібра гарно миє
- Недостатки:
- Не поклали інструкції як використовувати
- Продавец SmatX
- Гевенлі О***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Не працює від слова 'зовсім" гроші на вітер, т.я. викинула коробку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец SmatX
ВІтаємо Вас. Просимо написати з вашого особистого кабінету менеджеру та повідомити, що саме не працює. Ми спробуємо вирішити ваше питання.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дякую магазину за якісну роботу та швидку доставку. Товаром задоволена. Швабра дуже зручна у користувані - напевно, тепер я полюблю миття підлоги
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец SmatX
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Товар супер! Якість відмінна, ціна приємна. Мінусів не бачу.
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Швабра 10 з 10.