Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Акумуляторні батарейки акумулятори аа пальчикові батареї 1.5 v з роз'ємом usb type c 1733mah 2600mWh 4 штуки літій-іонний акумулятор перезарядний багаторазовий Smartoools

• Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany

Получили вовремя. Поставила на зарядку, светился зелёный цвет Значит аккумуляторы были заряженны достаточно. Поставила в настенные часы, неделю все ок. Посмотрю, как долго проработают и как будут вести себя после зарядки.

Достоинства:
    Цена.
  • Юлія В***

Якісний товар

Недостатки:
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany

Акумулятори сподобались. Зручно, що заряджати можна без спеціального зарядного пристроя, достатньо підключити дротами, що є у комплекті. Підходять звичайні micro usb. Окрема подяка продавцеві за оперативність!

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany

Батарейки працюють супер, часто користуюсь, дякую

• Сідельник Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany

Дуже задоволений покупкою цих акумуляторних батарейок. Вони виявилися надзвичайно корисними в побуті — використовую їх для різних пристроїв, і заряд тримається довго. Особливо подобається, що не потрібно постійно купувати звичайні батарейки, що дозволяє економити кошти та зменшувати кількість відходів. Працюють стабільно, заряджаються без проблем. Якісний і практичний товар, рекомендую!

• Наталка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany

Швидко відправили, покупкою задоволена. Працюють і заряджаються. Продавця рекомендую.

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Inmany

Швидко відправили, зручно, що є у комплекті кабель для зарядки, все працює