Отзывы покупателей о Самоклеящийся коврик когтеточка-антицарапка для кошек на диван (коричневая дряпка-наклейка-антикоготь 100×40 см)
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Серый
Наклеїли килимки на кут стіни, де киця обожнювала показувати свій альпенізм і також на бильце дивану. В обох варіантах вона боїться цибати на ці ділянки. Не подобається їй таке оновлення, тому почала дерти диван біля підлоги
- Достоинства:
- Відлякує від псування речей
- Недостатки:
- Від дивану відлипає
- Продавец Pro Stories
Дякуємо за відгук, Діано)) Щиро раді, що ви задоволені кігтеточкою і обслуговуванням.
Для кращої фіксації рекомендуємо звернути увагу на рекомендації з товарної сторінки: легке прасування на низькій температурі поверх закріпленої кігтеточки та/або використання канцелярських кнопок тощо, якщо у цьому є потреба й є можливість. Поверхні бувають різні за структурою і не завжди технічно є можливість наклейці достатньо приклеїтися))
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Коричневый
Отклеивается
- Продавец Pro Stories
Дякуємо за відгук, Анастасіє))
Як і зазначено на сторінці, якість фіксації залежить від поверхні. Якщо це волокниста, тобто не гладка поверхня, рекомендується на мінімальному режимі праскою погладити накладку. Також, за потреби, використати канцелярські кнопки тощо.
Просимо перевірити спробувати ці рекомендації ;)
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Серый
Чудова річ
- Достоинства:
- Гарно клеїться
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Серый
Класна річ. Дуже гарно підійшов колір. Заклеїла подертий кут дивана і стало дуже гарно. Що цікаво, наша кішка втратила інтерес дерти цей диван, щось їй не подобається оновлена поверхня
- Достоинства:
- Легко та міцно прикреюється
- Недостатки:
- Не зайшла
- Продавец Pro Stories
Дякуємо за детальний відгук з фото, Надіє)) Дійсно, виглядає дуже гармонійно й охайно. Раді, що ви задоволені
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Серый
Гарні килимки, наклеяли на диван, бо наша кішечка вирішила його знищити кігтиками(хоч ми їй робимо манікюр регулярно). Рекомендую.
- Продавец Pro Stories
Дякуємо за відгук)) ваш диван також має дякувати)
- Євгенія М***
Підкажіть, а не псує диван ця наліпка, якщо її потім зняти?
- Продавец Pro Stories
Інформуємо Євгенію, яка лишила коментар, під цим відгуком - ні, сліди не лишаються, якщо було тільки притискання руками до поверхні й на низькій температурі прасування для кращої фіксації. Тобто, якщо прасувати на великій температурі - сліди можуть лишитись))
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый
На паперових шпалерах тримається добре. З вінілових і трошки ріфлених відпадає.
Тому прийняли рішення підрізати їх в необхідному місці ( вони все одно були вже добряче подрані). Під ними голий бетон- на ньому тримається чудово .
Отже, в нашій ситуації треба було просто пристосуватись- Продавец Pro Stories
Дякуємо за зворотній зв'язок, Наталіє)) Так, дійсно подібні наклейки варто клеїти тільки на гладкі поверхні. В інших випадках потрібне додаткове кріплення. Також може допомогти легке прасування, для кращої фіксації ліпкої поверхні. Ця інформація зазначена на сторінці. Раді, що в цілому ви задоволені))