Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Моющий пылесос для чистки ковров мягкой мебели текстиля авто мощный компактный портативный пятновыводитель для химчистки всасывания пыли влажной сухой уборки салона автомобиля обивки диванов кресел с распылением воды 750 Вт бак 1110 мл W05

Оценка пользователей 4.83/5
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Класна техніка, рекомендую всім. Почистили диван за хвилин 30, став немов після професійної хімчистки.

Достоинства:
    Багато насадок, аж 6 шт, для всіх випадків життя))

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Купувала цей мийний пилосос на подарунок мамі. Вона залишилася дуже задоволена — одразу почистила диван, килим і крісла. Каже, що користуватися ним легко, а результат видно вже після першого прибирання. Особливо сподобалася велика кількість насадок і можливість використовувати пилосос не лише вдома, а й для салону автомобіля. Подарунок виявився справді корисним і практичним!

Достоинства:
    Мамуся дуже задоволена, від душі рекомендую
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ZAG

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Купувала цей мийний пилосос переважно для дивана, килимів і салону автомобіля. Результатом залишилася задоволена: добре витягує бруд і освіжає тканину, особливо помітна різниця на світлих меблях. У комплекті багато насадок, тому можна підібрати зручну для різних поверхонь. Сам пилосос досить компактний, користуватися ним нескладно. Після прибирання всі деталі бажано одразу промити, але це займає небагато часу. Загалом корисна річ для дому, особливо якщо є діти або домашні тварини. Покупкою задоволена!

Достоинства:
    Дуже корисна річ, не пожалієте

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

За свої гроші - модель непогана.
    З розлитими рідинами справляється добре.
    Єдине, що не подобається - контейнер для чистої води, з якого не можна повністю злити всю воду для просушування. Але це претензії до виробника.

Достоинства:
    Розумна ціна
    Недостатки:
    Поки не знайшов значних
    • Продавец  ZAG

• Олена П***

Норм

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Абсолютно нічого не всасує. Тупо гроші на вітер. Килим від плям не чистить , сила всмоктування настільки мізерна що навіть котячу волосинку впритул не може захватити. І це промовчу про дуже короткий шланг, через який прибирання килимів перетворюється на соціальний ад для колін і спини, а до вікна він навіть не дотягнувся - довелося його в інший руці тягати вверх вниз. І це по при те, що насадка для вікон всеодно нічого не розбирала на виході .

Доброго дня!

Нам щиро прикро, що у Вас склалося таке враження від використання товару.

Ми вже написали Вам в особисті повідомлення, щоб детально розібратися в ситуації та знайти оптимальне рішення. Будемо вдячні, якщо Ви перевірите повідомлення та надасте відповідь — це допоможе нам якнайшвидше вирішити питання.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок та сподіваємося на можливість виправити Ваше враження.

• Василь А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Працює просто на всі 100%. Покупкою задоволені. Рекомендую!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Пилосос справді гарний, компактний. Зі своїм завданням справляється чудово.

• Каролина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Это самое лучшие приобретение в этом году!!! Рада даже больше чем дайсону))) помыла диван, после ребенка.,, вода черная)

Достоинства:
    Легкий в использование
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  ZAG

Ваш відгук зробив наш день! Щиро дякуємо, що обрали нас.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Пилосос гарний. Відповідає опису. Чистить добре. Воду всмоктує потужно. Результати чистки достойні!

Достоинства:
    Не важкий. Добре вбирає воду. Потужний.
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  ZAG

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Рекомендую цей пилосос. Зі своєю задачею справився

• Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Рекомендую даний пилосос, за всіма своїми функціями він впорався на 200%. Він не тільки видаляє плями а й робить річ як нову. Все виглядає тепер начебто тільки-но з магазину. Дякую за чудовий пристрій!

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Чудовий пилосос, задоволена, гарно чистить килими

Недостатки:
    Закороткий шланг
    • Продавец  ZAG

• Яніна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Пилосос дійсно справляється з своїми функціями, чистила диван та коврик чудово справився.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Часто потрібно виливати та набирати воду.
    • Продавец  ZAG

• Оксана М***

Працює відмінно

Недостатки:
    Недоліків поки не має
    • Продавец  ZAG

• Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Пристрій нормальний,миє добре.Купував на подарунок

Достоинства:
    Добре вичищає,зручно.Для миття салону авто -ідеально
    Недостатки:
    Поки що непомітив
    • Продавец  ZAG

Ваш відгук зробив наш день! Щиро дякуємо, що обрали нас.

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Дуже зручна річ для чищення меблів та коврів. Результатами чищення задоволена.

Достоинства:
    Зручний.
    Недостатки:
    В одній насадці вода протікаєі не розпилює добре.
    • Продавец  ZAG

Доброго дня!

Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи миючого пилососа. Нам дуже приємно, що Ви задоволені результатами чищення меблів і килимів та оцінили зручність використання пристрою.

Також дякуємо, що повідомили про проблему з насадкою. Якщо вода протікає або розпилення відбувається некоректно, будь ласка, зверніться до нас у чат замовлення або за контактами продавця. Ми допоможемо перевірити правильність підключення насадки та, за необхідності, запропонуємо рішення для усунення проблеми.

Бажаємо Вам приємного користування та завжди чистого дому!

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Очень мощный качественный пылесос рекомендую

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Саме те, що треба для домашнього прибирання. Легкий і компактний.Вже почистила всі текстильні меблі вдома і навіть килим. Починала зранку і до вечора все вже було сухе і це не у дуже спекотний день. Як на мене, то це гарний прилад за свої гроші. Рекомендую!

Доброго дня!

Щиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук!

Нам дуже приємно, що миючий пилосос виправдав Ваші очікування та став надійним помічником у домашньому прибиранні. Особливо раді чути, що Вам вдалося ефективно очистити меблі та килим, а результат і швидкість висихання Вас повністю задовольнили.

Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого товару. Бажаємо, щоб пилосос і надалі радував Вас відмінною роботою та допомагав підтримувати чистоту й затишок у домі!

Гарного Вам дня та приємного користування!

• Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Дуже задоволена цим пилососом. Незадовго до покупки брала в оренду професійний Керхер, тож можу з впевненістю сказати, що працює цей пилосос ніяк не гірше. Потужне всмоктування, різні насадки для будь-якої задачі, легко миється після роботи, якість пластику висока. Погоджуюся з іншими коментаторами, що для такого шикарного агрегату шланг закороткий. В іншому мінусів не знайшла, рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Короткий шланг
    • Продавец  ZAG

• Ганна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Вітаю. Дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    Компактний

• Антон Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Пилосос для домашнього користування класний, переваги зо є одразу 6 насадок якими зручно користуватися.

Достоинства:
    6 насадок, дріт 5 м, компактний
    Недостатки:
    Короткий шланг
    • Продавец  ZAG

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Решила проверить на коврике с авто моющим пылесосом с моющим средством , чтобы увидеть на что он способен. Результат супер.

Достоинства:
    Со своими функциями справился
    Недостатки:
    Короткий шланг, но это не критично
    • Продавец  ZAG

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Цей пилосос — просто порятунок, якщо вдома є пухнасті хвости. Користуюся ним для всього: чищу дивани, килими, матраци та навіть салон машини після поїздок із собакою

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Брался для чистки салонов авто. Забирает всю шерсть.Много насадок. Выбора мощности нет,однако, как оказалось на практике,она и не нужна.

Достоинства:
    Простота и эффективность
    Недостатки:
    одна мощность
    • Продавец  ZAG

Дякуємо Вам за відгук
      Раді чути, що пилосос добре справляється з шерстю та виявився зручним для прибирання салону авто.
      Також приємно, що на практиці потужності виявилось цілком достатньо для комфортного користування
      Бажаємо, щоб техніка служила Вам довго та лише радувала у використанні

• Людмила П***

Товаром задоволена. Недоліки не виявили. Рекомендую

Достоинства:
    Потужний. Компактний
    • Продавец  ZAG

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Добре прибрав плями на дивані.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Користувався лише один раз. Потужність нормальна. Свої функції виконує. Якістю товару і обслуговуванням у магазині задоволений.

Достоинства:
    Якість. Компактність. Кількість насадок.
    Недостатки:
    Щоб чистити коврове покриття потрібно або повзати на колінах, або стояти рачки, бо дуже короткий рукав.
    Щоб чистити меблі приходиться тримати в руці, по тій же причині - короткий рукав.
    • Продавец  ZAG

• Андрей Т***

Все супер, тяга є.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Короткий шланг
    • Продавец  ZAG

Дякуємо, що поділилися враженнями! Ваші слова дуже мотивують нас працювати ще краще.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Все ок за таку ціну, але шланг замалий

Недостатки:
    Шланг замалий
    • Продавец  ZAG

Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділились враженнями
      Раді, що загалом Ви залишились задоволені товаром та його вартістю.

Також дякуємо за зауваження щодо довжини шланга — обов’язково врахуємо Ваш коментар для подальшого покращення товару та опису

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Товаром задоволена використовувала кисневий вивідник плям результат на фото дякую продавцю все гарно запаковане

Достоинства:
    Матеріал з якого зроблино виріб внушає довіру, отримала задоволення під час приберання гарний результат
    Недостатки:
    Короткий шланг якби довший був, треба зусиль щоб вилити з резервуару воду
    • Продавец  ZAG

Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок. Нам приємно, що ви задоволені якістю матеріалів і отримали бажаний результат від прибирання. Ваші зауваження щодо довжини шланга та особливостей конструкції резервуара зафіксували. Ми врахуємо ці технічні нюанси для покращення ергономіки пристрою в майбутньому. Дякуємо за вибір нашої продукції.

• Марк К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Гарний пилосос.Чистить добре.Єдине що одна насадка наче не від цього пилососа бо не сходяться кріплення.

• Продавец  ZAG

Дякуємо за відгук та високу оцінку якості роботи пилососа.

Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час встановлення насадки. Зверніть увагу, що конструкція кріплення передбачає щільну фіксацію для забезпечення герметичності та потужної сили всмоктування.

Ми обов'язково зв'яжемося з вами в особистих повідомленнях, щоб уточнити деталі та допомогти розібратися з підключенням комплектуючих. Нам важливо, щоб користування технікою було для вас максимально комфортним.

• Лариса П***

Отримала пилосос.
    Спробувала. Коври відчистив від шерсті і волосся,але це можна і зробити щіткою від шерсті. Щоб сказати, що замінить пилосос - то ні,не замінить,довго рачки треба лазити. " " лиш в тому,що він миючий.

Достоинства:
    Миючий
    Недостатки:
    Не сама необхідна річ в домі
    • Продавец  ZAG

Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що процес використання здався вам дещо незручним, адже ми прагнемо, щоб техніка лише полегшувала домашні справи.

Цей прилад дійсно не є повною заміною класичному пилососу, проте він незамінний, коли потрібно не просто зібрати шерсть, а саме вимити ворс від глибоких забруднень. Щиро сподіваємося, що під час генеральних прибирань чи видалення складних плям він стане вашим надійним помічником і з часом залишить приємніші враження.

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Виправдав очікування, для домашніх справ незамінний помічник.

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZAG

Рекомендую до покупки. Компактний, потужний миючий пилосос, як раз те що було необхідно.

Достоинства:
    Багатофункціональність, має додаткові насадки та функцію самоочищення.
    Недостатки:
    Не можу повністю злити воду, залишається на дні, поки що не рлзібралась
    • Продавец  ZAG

• Ганна Г***

Непоганий