Отзывы покупателей о Ноутбук Lenovo IdeaPad Slim 5 14ARP10 (83HT0030RA) Luna Grey

Оценка пользователей 4.75/5
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Объем установленной оперативной памяти: 32 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ

Дуже вдала модель. В мене були ноути різних виробників. Цей найбільше сподобався. Все відповідає опису і все працює - швидкий, не гріється, не шумить, монітор якісний, вайфай і блютуз тримає добре - пробував на різних роутерах і телефонах, нічого не відвалюється; легкий, клавіатура не прогинається, підсвітка норм. Я в ігри не граю, а для роз'їздної роботи з офісним софтом він ідеальний за ці гроші.

Достоинства:
    Написав вище
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Гарна модель, батарея тримає добре, для потреб ілюстратор та браузер саме те що треба. Приємно друкувати, на дотик клавіатура приємна.

Достоинства:
    Батарея, компактність
    Недостатки:
    Доки не виявив
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та вибір нашої продукції.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 32 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ

Хороший девайс як за свою ціну. Це вже 4й мій ноут від леново, і прогресс бренду вражає.

Достоинства:
    Продуктивність, металевий корпус
    Недостатки:
    Екран міг бути і кращим, 45% NTSC це вже нонсенс.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.

• Богдан Г***

Ноут відповідає своїм характеристикам. Але матеріал корпусу пластик. Розетка збрехала трохи

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
      Корпус ноутбука, IdeaPad Slim 5 14ARP10 (83HT0038RA) Luna Grey, виготовлений зі штампованого алюмінію (анодований з піскоструминною обробкою).

• Максим Л***

Сколько в нем видео карта суммарно ? Фотошоп 2025 потянет ? World of tanks тянет ?

• Максим Л***

Сколько держит батарею ?