- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шліфмашиною задоволена. Чудово справляється з роботами для яких її купувала: вирівнює поверхню дерев'яних та металевих виробів під покраску, швидко знімає старе покриття, фарбу, іржу... Зручно змінювати шліфувальні диски. Не важка. Працює відносно тихо.
- Недостатки:
- Не дуже зручно знімати та встановлювати фільтр для очищення від рештків.
- Бондар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив, отримав, але ще не користувався!
- Задорожня Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна шліфмашинка. брали для побутового використання , дуже задоволені. Можна регулювати швидкість обертання диска залежно від необхідного результату. Чудовий інструмент. Раджу придивитися до цієї моделі.
- Достоинства:
- Чудово шліфує
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за вибір. Бажаємо вдалого використання на довгий час.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь даниною моделлю вже майже рік ніяких нарікань на роботу немає. До неї взяв набір шлифуальних кіл , які теж є на Rozetka досить зручно і якісно робить свою роботу.
- Достоинства:
- Якісно , надійно і професійно
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отсутствует гарантия. Консультант в точке выдачи( на 23 августа), обещал связаться с поставщиками и перезвонить мне, но тишина...
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Сергей
Товарный чек -это и есть гарантия!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував машинку в кінці минулого року. Досить потішила мене , вона своєю зручністю і надійністю . Сам придбав і вас запрошую.
- Достоинства:
- Надійність , зручність . Одним словом Bosch є Bosch.
- Недостатки:
- Не виявив поки
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказ получил, гарантия отсутствует. Представители компании, решите подалуйста вопрос. Спасибо.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нету гарантии
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав на пошті 05.09.2020 немає ні гарантійного листа від виробника ні талона від Розетки, тільки чек з Нової Пошти. Що робити?
- Недостатки:
- Поки що не користувався
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ярослав! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Ярослав Г***
Гарантійний талон отримав. Дякую за роботу сервіса
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественная вещь, хорошо собрана, удобно лежит в руке. Для удобства хранения и перемещения имеет удобный кейс. Опробовал в работе, не знаю как я раньше жил без шлифмашина, обрабатывать поверхности оказывается так легко.
- Достоинства:
- Качество Бош всегда на высоте
- Недостатки:
- Не выявленно
- Сергей В***Продавец: Rozetka
Користуюся півтора року для дрібних побутових потреб, таблетки, шафки, ручки молотків в цілому дуже задоволений
- Достоинства:
- Легка, потужна
- Недостатки:
- Не виявив
- PartizanenПродавец: Rozetka
Пользуюсь 2 года. Инструмент удобный, собран качественно. Только вот после первых трех дней шлифовки (стол и 1 стул ) раздолбался подшипник.
- Достоинства:
- Удобная, хорошая комплектация
- Недостатки:
- Плохое качество подшипников