- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже зручний і гарний рюкзак, головне- підходить для ручної поклажі в літак. За потреби можна розширити і збільшити обʼєм.
- Достоинства:
- Зручний, розміри ручної поклажі
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Який же він компактний та гарний!
А ще дуже зручний та легкий!
Рекомендую усім!- Продавец MARITIM
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудовий рюкзак який купувала спеціально для подорожей а особливо для перельотів з ручною поклажею. Чудово пройшов перевірку в калібраторі аеропорту, в рамку увійшов без проблем, хоча був повністю набитий. Має багато різних відділень що дуже зручно. Якість рюкзака також порадувала і гарно тримає форму. Рекомендую!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Зручний рюкзак, брала для подорожі ,цілком задоволена,компактний ,міцний ,багато відділів
- Достоинства:
- Міцний компактний гарно виглядає
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарний рюкзак за свої гроші. Все як в описі. Зручний. Практичний.
- Достоинства:
- Компактний і місткій.