Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сухий корм для дорослих собак Thank'Q Standart смак ягня 10 кг

Оценка пользователей 3.85/5
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Все добре

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Спасибо

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Приятная девушка менеджер. Быстрая отгрузка, новой почтой адресная доставка за один мешок 273 грн. Корм хороший, наш коккер в восторге. С пищеварением все отлично. Спасибо. Буду заказывать ещё.

Щиро дякуємо за відгук!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

їсть з апетитом

Достоинства:
    ціна
  • Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Корм хороший.

• Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Доброго дня,купую цей корм вже не вперше.
    У мене 3 песика,руська гонча,лайка та німецька овчарка,судячи з усього їм подобається!!!Я теж задоволена,велика упаковка та ціна не можуть не радувати!

Достоинства:
    Велика упаковка,гарна ціна!

Щиро вдячні за відгук)

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Хороший ответственный продавец
    Бесплатная доставка новой почтой.

Достоинства:
    Ответственность, качество, хорошая упаковка, бесплатная доставка
  • Александр В***

Отличный корм, собака ест с удовольствием. Удивило то, что доставка за счёт продавца. Действительно заботится о клиентах. Буду снова заказывать. Возможно большой партией.

Достоинства:
    Цена, бесплатная доставка
    • Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Олег П***

Дякую продавцеві. Приємно що думає про покупця. Товар прийшов у коробках, під розмір мішка із кормом. Зручно.

Достоинства:
    Доступна ціна, дрізяки їдять без запрошення, коли даю їсти.
    • Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Юлий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

На любителя,едят плохо,мешаю с другим кормом.

Вітаю.
      Вдячні за відгук.

• Оксана В***

Ми зазвичай цей корм купляємо рідко але коли купояли все було добре з тваринами. Так як не було можливості купити свій корм , купили цей .Не знаю, що сталось. Раніше корм купляли не одноразово собаки їли і було все добре.
    Цей раз собаки отримали отруєння ( діарея , рвота та зелений кал ) . Довелось корм викинути . Перейшли на наш звичайний корм і все налагодилось.
    На упаковці нормальні дати придатності ще аж до 07.2026 .
    Зверніть увагу .

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Цього разу тварини отруїлись
    • Продавец  LapkoHouse

Доброго дня,нам дуже прикро що сталась така ситуація,можливо у вашої собаки алергія саме на корм із смаком ягня,оскільки ніразу не чули про такі проблеми у інших клієнтів,можемо вам запропонувати при наступному замовлені хорошу знижку знижку,і бонус до замовлення.вибачте за ситуацію,дякую за розуміння!

• Світлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Корм настільки ніякий що його не їсть навіть сусідський полуголодний собака якого спускають з ціпка на ніч.
    В нас одна вулична собака.
    9 котів.
    Качки і гуси.
    І вони всі під'їдають корм один за одним.
    Але цей не їсть ніхто.

• татьяна з***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Нас привабила ціна за такий об'єм, але наші улюбленці не схотіли ласувати

Достоинства:
    Недостатки:
    Ні собака ні коти не схотіли:(

Вітаю.
      Перехід на новий видк або бренд корму не завжди легкий.
      Рекомендуємо змішувати корм із залишками попереднього або якщо попередній корм закінчився то слід починати годувати своїх
      улюбленців з маленьких порцій.
      Сподіваємось, що наша порада для вас буде актуальною.