- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Класний ліхтарик, нормальний акум. ,користуюсь з 22 року.
- Єлена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Взяла два
- Достоинства:
- Компактний
- ВіолеттаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Гарний ліхтарик для домашнього чи дачного використання. Має два режими, менше світло і більш яскраве. Навіть при більше ніж 4ти годинного використання підряд, не дуже яскраво, але продовжував світити. Заряджається швидко.
- Достоинства:
- Яскрово світить.
- Недостатки:
- Немає в комплекті блоку живлення.
- Артем
В ньому є ще два режими червоно світла !!!
Не дякуйте
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Зручна та корисна річ
- Достоинства:
- Легкий, яскравий, компактний, є магніт та гачок
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- сергей д***Отзыв от покупателя. Продавец: SPEC-TOOL. Цвет корпуса: Черный
Всем рекомендую. Фонарик небольшого размера, можно легко ложить в карман. Он имеет кручок для подвешивания, магнит, можно к холодильнику прикрепить, подставку-ппоставить на столе.Очень яркий. Я при нем читаю. Я очень даволен покупкой. Еще не заряжал, так как пришел заряженый. Все сделано в нем качественно. Я не знаю кому он может не понравится.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Дуже зручний компактний ліхтарик! Вміщується в долоні, кишеньковий. Як для такого "малюка" нормальні заявлені характеристики. Світло яскраве, заряджається швидко, декілька режимів (червоне світло в тому числі!). Особливо мені подобається такі дрібнички як магніт , гачок, петля для одягу, поворотний тримач. В наш складний час і за ці кошти - супер річ!
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Купила несколько таких фонариков, всем родным. Опробовали, все довольны. Хорошо светит, довольно долго держит заряд. Можно заряжать от павербанка, заряжается довольно быстро. Мне хватило первого режима яркости на весь вечер, чтобы прочитать книгу. Под конец стал светить тускнее, читать стало сложно, но подсветить еще можно.
С его помощью без света можно учиться, читать, удобный для автопоездок и путешествий (есть 3 режима красной аварийной подсветки).- Достоинства:
- Отличный фонарь, очень выручает
- Недостатки:
- Не заметила
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Цих грошей не вартий і близько. Не вертаю тільки через те, що зараз ліхтарі неможливо знайти.
- Достоинства:
- Зручно кріпити до всього підряд (магнітом або крючком)
- Недостатки:
- Яскравість гірше ніж у мого світильника за 150 грн, через дві години падає інтенсивність світла, між 50 та 100 процентами яскравості немає ніякої різниці
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Купила 2 ліхтарі. В одному повністю зламане місце для зарядки. В другий не влазить зарядний дрот ані від нього, а ні від іншого такого ліхтаря. Тільки від телефона підійшов. Якісь дуже низька, майже одноразовий пристрій.
- Достоинства:
- Світить
- Недостатки:
- Браковані: неможливо зарядити.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
не зовсім потрібні (як для мене) три режими підсвітки червоним кольором
краще б їх прибрати та зробити дешевше ліхтарик
доставка - тиждень, але про це попереджають при оформленні заказу- Достоинства:
- можливість установки на поверхні під різними кутами, магніт
- Недостатки:
- неможливість перевірити товар перед придбанням, завищена вартість за рахунок зайвих режимів підсвітки
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Супер фонарик. Советую всем. Есть 2 режима освещения. Разная вариация как поставить фонарик или прикрепить.
- Достоинства:
- Есть 2 режима освещения. Разная вариация крепления: крючок, регулируемая подставка, мощный магнит (даже к мебельному шурупу примагничивает)
- Недостатки:
- Нету. Только доставку пришлось ждать неделю
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
#моєрозпакування. Отримав ліхтар, розпакував, протестував і … залишився задоволений його функціональністю. Корпус ліхтаря міцний, водонепроникний, захищений від пилу. Це - універсальний пристрій. Ліхтар можна використовувати в приміщенні і поза ним. Його належно оцінять автомобілісти, рибалки, туристи, охоронники і домашні господарі (в разі аварійного вимкнення електрики). Має кілька режимів освітлення. Джерелом світла цього пристрою є матриця COB (chip-on-board), завдяки чому збільшено термін служби, а потік світла став більш рівномірним. ЛІХТАР АКУМУЛЯТОРНИЙ VOREL COB LED - це, насправді, необхідна кожному універсальна річ за доступною ціною. Хотілося б, щоб виробник доповнив цей пристрій індикацією заряджання. Повний огляд придбаного в Розетці товару дивіться у відеоролику…
Сервісом ROZETKA і доставкою задоволений. Обов’язково надішлю відгук після, скажімо, кількамісячної експлуатації цього ліхтаря.- Достоинства:
- Компактний, зручний, функціональний. Достатньо потужний. Бренд «VOREL».
- Недостатки:
- Все влаштовує, окрім відсутності індикації заряджання.
- KagarisОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Высокая пульсация светодиода как для такого дорогого фонарика. Если бы не пульсация был бы идеальный фонарик.
- Недостатки:
- Высокая пульсация светодиода.
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Пользуюсь давно очень удобный.Компактность и магниты очень выручают в трудно доступных местах
- Достоинства:
- Отличный магнит компактен......
- Недостатки:
- Отсуцтвие индикатора заряда( мелоч а немешалабы)
- keyn25Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
Пользуюсь давно очень удобный примагничиваеться к саморезам на ура и в машине если сам штото делаеш незаменим!
- Достоинства:
- компактность магнит
- Недостатки:
- необнаружил
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный с желтым
- Достоинства:
- компактний
- Недостатки:
- якість збірки
Мені дістався з браком. В процесі збірки у поворотній частині затисло частину мінусового провідника. Після того як спробував повернути провід перекусило(( Довелось розібрати, спаяти і скласти все акуратно.
Два неодімових магніти тримають добре (навіть на одній шляпці саморізу), але самі тримаються за рахунок наліпки, довелось посадити на клей, щоб в разі чого магніти не залишились на поверхі до якої кріпився б ліхтарик.
В процесі збірки, якщо шви промазати герметоиком, можна суттєво підвищити рівень захисту від пилу і води))
Гачок і система його кріплення слабувата, думаю довго не протримається.
За рахунок компактності можна прикріпити безпосередньо в місці проведення робіт. Яскравість норальна, як на такий тип світлодіду.- Саша
Теперь вы потеряли гарантию. Нужно было отпрвить в сц
- Владимир Ш***
На ссылка
сменные батареи/аккумы формата ААА, нет зависимости от встроенного. + основной свет - 200 люмен, а не 100, как тут. - Денис Ф***
Подскажите типоразмер встроенного аккумулятора ?