- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Швидка зарядка та передача даних ,тканева оплітка , яка не дасть йому швидко зламатися. Брав у машину для заднього ряду сидінь, цікавило саме Г- підключення ,щоб пасажири не пошкодили кабель та роз'єм.
- Достоинства:
- Вітчизняне виробництво, якість, ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Гарний
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Випав Г-образний конектор Type-C (виглядає так наче просто відкеївся). Кабель використовувався для зарядки телефонів близько 5 місяців.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Ненадійний роз'єм
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Поламався через 2 місяці
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Купили два кабеля,роз'єм відривається та лишається в телефоні!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невдала конструкція роз'єму
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Випав конектор USB Type-C. Кабель був у використанні лише 2 місяці та застосовувався виключно для зарядки ноутбука. Добре, що не сталося короткого замикання.
Розетка відмовилась приймати товар по гарантії на ремонт.
Висновки робіть самі.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Черный
Наочний приклад того, як ARMORS SUPPORT вирішує питання зі своїм бракованим товаром