Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Зарядное устройство Canyon HEXAGON 65 GaN 65W 2xPD 1xQC EU White (CND-CHAHEX65W)

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Користуюсь вже більше двох місяців. Свою функцію виконує гарно і швидко.

Достоинства:
    Швидко заряджає павербанк для ноутбуку, на 27000 Mah, цієї ж фірми.
    Недостатки:
    Як на мене ціна завелика.

Добрий день, Людмило! Дякуємо за відгук і за високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо Вам комфортної та довготривалої експлуатації!

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

60 ватт выдаёт точно. Если 2 гаджета то 40. Рекомендую!

Добрий день, Роман! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Марк

А шнур есть? Или отдельно покупать?

Вітаємо Вас, Марк!
      Дякуємо за питання. В комплекті постачання шнур не передбачається, оскільки різні гаджети можуть мати різні порти. Гарних покупок!

• Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Пользуюсь чуть больше недели, со своей задачей справляется. Довольно такие весомая зарядка, приятный на ощупь пластик, матовый.
    Одно "интересно", при покупке на коробке было видно, что этикетки контроля вскрытия повреждены, но следы эксплуатации на блоке не видны

Недостатки:
    этикетки контроля вскрытия повреждены

Вітаємо Вас, Сергію! Дякуємо за відгук і високу оцінку якості нашої продукції Canyon. Ми надсилаємо на склад магазину новий товар у закритій упаковці з повною комплектацією. Рекомендуємо перевіряти товари при отриманні. Якщо щось не підійде, можна відразу відмовитися. Бажаємо приємного використання!

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Спочатку все було добре, пропрацював 5 місяців, сьогодні блочок стрельнув і від нього пішов запах паленого пластику, більше нічого не заряджає, бонусом по квартирі вибило світло

Недостатки:
    Не надійний

Добрий день, Іване! Дякуємо за зворотний зв'язок та додане фото. Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.