- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л
Хороший гель для прання, густий, добре пере речі, має ненав'язливий аромат.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Класний засіб за помірні гроші, беру не вперше, нічим не гірший за інших засоби,рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не бачу
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Все отлично.
Євгенію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Чудовий гель для прання, для темних речей
Гель має гарну густу консистенцію
Приємний аромат після,прання на одязі- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
Ганно, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Woolite
- Пазюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Сподобався засіб, гарно пере і речі мають потім приємний, ледь чутний аромат. Рекомендую.
Інно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.6 л
Відповідає опису.
Ірино, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Woolite
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Можно придбати. Я ще буду купувати.
- Достоинства:
- Приємна ціна, гарний запах, якісно прає.
- Недостатки:
- Не дуже концентрований
Олено, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite
- Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Дякую за акцію! Дуже якіснн!
Нікіто, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.6 л
Гарний засіб, пере добре, чорні футболки без розводів, колір насичений як і очікувалось, джинси теж пере норм.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.6 л
Не надійне пакування. При доставці засіб повністю витік з пластикової ємкості.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Приємний аромат. Пере чисто.
- Достоинства:
- Дешевший чим аналоги.
Віталію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Здивована. Після перволь це перший засіб що мені сподобався при пранні. Добре справляється з забрудненням речей. Буду брати ще. Дякую за акцію
- Достоинства:
- Якість,акція, ціна
- Недостатки:
Наталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Після використання декілька разів,наважилась залишити відгук Завжди користувалася іноземними засобами прання,цей взяла для проби і була приємно вражена.
Гель густий,з дуже приємним пудровим ароматом .Темні речі перу на 40 градусах,і навіть при цьому засіб повністю впорався з своєю задачею!Речі гарно виправні і навіть праски не потребують,доданий якийсь розгладжуючий компонент.Колір залишився чорним без білих розводів.
Я вражена вітчизняні виробники дивують якості!Слава Україні!- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Немає підфарбовуючого компоненту для чорної білизни
- Ірина К***
Країна виробник Польща
Наталіє, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Woolite
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Мені подобається. Гідна альтернатива більш дорогим брендам.
Анно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Розводів не залишає,пере добре,аромат ледве чутний.
- Достоинства:
- Не залишає розводів.
- Недостатки:
- Нема.
Ольго, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Woolite
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Тільки для легкого прання. Запах не дуже приємний.
Дмитре, дякуємо за Вас відгук!
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
приємний аромат
- Достоинства:
- аромат
- Недостатки:
- неопломбований
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Чудово зберігає чорний колір. Не вимиває фарбу.
- Достоинства:
- Описані вище
- Недостатки:
- Не помічено
Юрію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л
Приятный аромат, всё нравится
Анастасіє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Гель чудовий, речі чисті і пахнуть добре
- Достоинства:
- Ціна та якість
Артеме, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite
- ЕЛЕНА Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Не задоволена, дуже пінеться!!! Пів барабана піни. Вдруге не візьму.
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Дуже піниться
Олено нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Woolite!
Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається. Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Woolite
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Товар гарний, прання задовільне
Антоне, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Гарний засіб! Пінится та відстірує! Аромат нейтральний (не хімозний)
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Недостатки:
- Поки не виявив
Максиме, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite
- Элла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.6 л
Не дуже задоволена. Запах поганий.
Для легкого прання, коли речі треба просто освіжити. Тому що на футболках сина після прання залишився несвіжий запах- Представник постачальника
Елло, нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію відповідно до Ваших потреб.
З повагою, команда Woolite
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Покупал средство для стирки. Понравилось.
Романе, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Woolite
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Якісний засіб
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.7 л
Средство отличное. Спасибо.
Романе, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Woolite
- Шмендрак Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Нажаль не сподобався!!!Начитавшись тут гарних відгуків придбала одразу 3 бутилки різних видів.Дуже рідкий ,аромат трішки є але в порівнянні з Перволем і близько не стоїть.Взагалі враження що його водою розбавили і продали тут
- Достоинства:
- Для мене не має
- Недостатки:
- Рідкий,запах слабесенький
Євгеніє, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
З повагою, команда Woolite - Наталя
Дуже дякую за відгук! Якщо "з Перволем і близько не стоїть", можна брати. Бо для мене "Перволь" — еталон смердючості.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Очень хорошо что можно купить на розетке,в розничной торговле не встречала. Средство супер в Европе стоит дорого.
- Недостатки:
Олено, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Woolite
- Григорій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Якщо чесно то вроді як добре робить свою роботу
Григорію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite
- Елеонора С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Вперше взяла цей засіб для прання, і, думаю, не останній. З самого початку дуже сподобались аромат та консистенція. Немає насиченого хімозного запаху та не сильно рідкий, наче розбавили водою. Речі після прання м'ягенькі з легким ароматом. Поки не перевіряла на дуже стійких забрудненнях, стандартні (плями від їжі, бруд після дитячого майданчика) прибрало з тканини.
- Достоинства:
- Аромат, консистенція, стан речей після прання, ціна по акції
Елеоноро, ми раді, що цей засіб Вам сподобався! Дякуємо за Ваш відгук! З повагою, команда Woolite
- Люция Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л
Покупкой довольна. Спасибо произволителю и Розетке. Мира и процветания!
- Достоинства:
- Достаточно густой, аромат приятный у одежды после стирки, дизайн упаковки понравился . Удобный литраж , как для семьи из трех человек . Выгодный для меня литраж, не слишком большой, как для семьи из трех человек, но и не маленький. Цена по акции хорошая. я. Для меня хороша емкость геля, не слишком большая
- Недостатки:
- Не обнаружила.
Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Woolite
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л
Понравился, брала первый раз, запах ненавязчивый, стирает хорошо.
Юліє, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite
- Петраш Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Гель густий, запах гарний свіжий , одежа після прання приємна на дотик не жорстка, з ніжним приємним ароматом.
Ціна акційна , якість відмінна . Рекомендую.- Достоинства:
- Консистенція густа . Суха одежа свіжа , без різко вираженого запаху хімії. Задоволена придбанням набору даних гелів.
- Недостатки:
- Не виявлено .
Яніно, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite
- Дмитрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Чудовий гель, прийшло все, як замовляли. Гарний об'єм, швидка доставка, аромат, приємна ціна.
- Достоинства:
- Ціна, аромат, швидка доставка.
Дмитре, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л
Дуже сподобалися ці засоби! Набагато кращі за Perwoll.
- Достоинства:
- Консистенція, аромат, якість прання.
- Недостатки:
- Немає.
Ірино, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Woolite