Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Кисти для макияжа набор профессиональных кистей MAANGE набор кисточек с косметичкой 13 шт кисти для лица и глаз мягкие щетинки подарочный комплект кисточек для тональной основы, румян, теней плотные кисти в шоколадном цвете

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA

Класна якість, я дуже задоволена.

Достоинства:
    Класні, зручно, що є спеціально під них компактна косметичка.
    Недостатки:
  • Захар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA

Дуже сподобався набір По перше хочу відзначити пакування-кожен пензлик окремо, щетинки рівні і без заломів. Пензлики м’які, щільні, добре набирають косметику і легко розтушовують. Виглядають якісно, косметичка в комплекті — зручно для зберігання.

Достоинства:
    Якість. пакування
  • Павло Ч***

Все супер

• Аліна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA

Користуюсь набором вже кілька тижнів — пензлі приємно здивували. Добре набирають продукт і нормально очищаються після миття. Особливо сподобались пензлі для тону та рум’ян — макіяж виглядає більш рівномірно. Ручки легкі, нічого не люфтить і не розклеюється. Косметичка компактна, але вміщує весь набір без проблем. Для домашнього використання дуже вдалий набір.

• Злата В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA

Отличное качество кистей и очень быстрая доставка

• Руслана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA

Класна якість, я задоволена.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA

Хороша якість пензлів — ворс щільний, не сиплеться ні під час нанесення макіяжу, ні під час миття. Користуюсь вже деякий час — вигляд і якість залишились такими ж. Пензлі зручні у використанні. Приємний бонус — компактна косметичка для зберігання. Загалом покупкою дуже задоволена

Достоинства:
    Якість, набитий ворс, не сиплеться.