- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Використовуємо його і для масажу, і за прямим призначенням. Величезний плюс, що він сумісний з латексом та іграшками. Гель прозорий, без нав’язливого аромату. Доставка від Розетки швидка, упаковка була конфіденційна, що дуже важливо для таких товарів
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Найкраще співвідношення ціни та якості. Змазка дуже економна у використанні, не підсихає занадто швидко. Відчувається німецька якість продукту. Приємно вражена тим, наскільки комфортним став процес. Обов’язково буду замовляти цей інтимний гель ще раз!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Найголовніше для нас було знайти засіб, який не викликає алергії, і цей лубрикант впорався на всі сто відсотків.Він має максимально нейтральний склад, тому шкіра після нього залишається зволоженою і без подразнень. Консистенція дуже ніжна, гель забезпечує тривале ковзання, що робить процес максимально комфортним. Також великим плюсом є те, що він на водній основі — легко відпирається від ліжка, якщо випадково капнути. Флакон компактний, зручно брати з собою в поїздки. Дякую магазину за якість !
- Зіновій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Гель отлично увлажняет и легко смывается без липкости. Пользуюсь для разных целей, и подходит под презервативы, что удобно и безопасно.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Гель дуже добре зволожує та не залишає липкості. Комфортно використовувати і з презервативами, і з іграшками, змивається легко. Рекомендую для щоденного застосування.
- Омелян Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Чудовий варіант для тих, хто шукає якісний лубрикант без зайвих запахів. Не викликає жодних подразнень чи дискомфорту. Дуже природні відчуття під час використання.
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Дуже сподобалася текстура цього гелю на водній основі. Він зовсім не липкий, забезпечує ідеальне ковзання і дуже легко змивається звичайною водою, не залишаючи плям на білизні. Для чутливої шкіри підійшов ідеально. Рекомендую!
- Емілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Товар відповідає опису і добре виконує свою функцію.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Смазка очень лёгкая, как вода, но без липкости и жирности. Используем и с игрушками, и с презервативами без приключений — комфорт гарантирован.