Отзывы покупателей о Аккумуляторный студийный Magsafe видеосвет для iPhone с зеркалом набор блоггера селфи лампа для фото видео стримов с 3 режимами света для телефона ноутбука
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Світло яскраве, кольори змінюються легко, а саме дзеркальце дуже виручає перед зйомкою сторіз
- Продавец easytell
Дякуємо за довіру! Нам приємно знати, що покупка принесла вам позитивні враження.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Класна портативна лампа для зйомок на вулиці чи вдома
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Картинка на відео відразу стала професійною, обличчя підсвічує ідеально
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Дуже круто що є функція памяті, увімкнула, і одразу улюблений режим
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Мегазручна штука, і дзеркало під рукою, і світло виставляється за секунду
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Товар чудовий, відповідає опису, покупкою задоволений
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Світло яскраве, конструкція зручна і магніт супер!
- Єлизавета О***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Компакна, багато режимів світла, мені подобається!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Крута штука. Лампа обертається, можна легко налаштувати кут. Заряджається швидко від звичайного Type-C.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Магніт тримає мій iPhone 15 Pro намертво, навіть без чохла! Світло м'яке, обличчя не пересвічує.