Отзывы покупателей о Набор 2 мешка для стирки обуви и кроссовок, желтый мешок для деликатной стирки, чехол для стирки обуви и кроссовок, сумка для обуви в стиральную машину, мешок для машинной стирки

Оценка пользователей 4.74/5
  • Отзывы про товар продавца LEWAJN
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 2. Цвет: Серый

Зручно, що взуття захищене і пральна машина теж. Після першого використання полізла тканина біля застібки, невпевнена, що довго послужить.

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    Слабенькі шви та матеріал пошиття.
  • Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 2. Цвет: Желтый

Очень удобно стирать обувь ! Отлично что два чехла , стирала сразу две пары . По машинке не билось и отстирались замечательно!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 2. Цвет: Серый

Товар супер, все прийшло дуже швидко, рекомендую!

Достоинства:
    Якість
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

З функцією вибору кольору обрала саме сірі мішки, прислали жовті і повідомили що колір , як виявилось обирати не можна

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Крутая штука для стирки кроссовок без заморочек

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

не думала що буду так часто користуватись, але реально зручно

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

прала кеди, після прання виглядають нормально, нічого не розлізлось

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Добре, що є цей мішок, бо тепер взуття не плаче після прані і машинка не страждає. Просто і зручно, раджу!

• Ростислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Під час прання кросівки не стукали сильно, машинка не шуміла як раніше

Достоинства:
    захищає барабан
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

прала не тільки взуття а ще і мʼяку іграшку, все ок

Достоинства:
    універсальний
  • Тимур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

мішок норм щільний, не тонкий як буває, відчувається що не одноразовий

Достоинства:
    міцний матеріал
  • Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

раніше боявся кидати взуття в машинку, тепер спокійно. мішок реально виручає

• Борис Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

простий мішок але дуже потрібний, тепер не переживаю за машинку

• Орися К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Користуюся мішком для прання обуві, він добре захищає взуття від пошкоджень у машині. Прання проходить ефективно, матеріал міцний і зручний у користуванні.

• Ксения О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

прала кросівки в цьому мішку, все ок, не бились об барабан і форма норм залишилась

Достоинства:
    захищає взуття
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Продайчик. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Класний мішок, уже випробувала.

Вмістила 2 пари кросівок, невеликих 36 розміру.

Але думаю краще буде якщо в кожної пари буде свій мішок.

Кросівки білі, було хвилювання, щоб неаолиняв жовтий мішок

Все добре. Дякую.

Недостатки:
    Трохи заслабка блискавка, є сумніви в її довговічності.
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Товар отримала швидко, все чудово.

Достоинства:
    Товар відповідає опису, усе оперативно відправлено
  • Олег Л***

Постоянно расстегивается замок.

• Тетяна Ш***

Все супер

• Кароліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A-More. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Все зроблено швидко. Мішок якісний. Сьогодні вже користуюсь. Дуже задоволена. Рекомендую і продавця, і вироб. Тільки маленька порада, при пранні використовувати ще рушник, як і вказали в інструкції.

Достоинства:
    Все сподобалось