Отзывы покупателей о Звукосниматель MAXTONE EP-313

• Владислав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

УВАГА ПОЧАТКІВЦІ! Ну тобто люди на кшталт мене. Цей звукознімач буде працювати лише з аудіоінтерфейсом. Просто втикнути в ноут не вийде. Шукайте або карманий або стаціонарний - просто введіть в пошуку "Аудіоінтерфейс для гітари". Придбав для акустичної гітари і дупля не міг врізати, чи він поломаний чи шо. Потім вже продивившись відоси і сходячи у місцевий музичний магазин я його перевірив. Уявіть моє обличчя, коли його підключили до підсилювачи і він запрацював хаха. А загалом, звук є, для початку підійде. Роз'єм Jack 6.3

Достоинства:
    Хороша ціна, нормальний звук (для початківця, не бийте капцями)
    Недостатки:
    Відносно товару - не виявив. Відносно опису - трішки туманно.
  • Михайло М***

хороший звукознімач для любителів

Достоинства:
    хороший звук за свою ціну
    Недостатки:
    іноді може фонити
  • Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Подклбчил , звука нет , взял другой кабель и тоде самое. Проверял не раз , не работает. Гарантия ещё не прошла , как вернуть деньги?

Достоинства:
    Недостатки:
    Не фиксируется , болтается как сопля. Не работает вообще
  • artemich _***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Підключив , звуку нема. Розібрав , а там провідки порвані. Це як розуміти , і як виправляти?

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пушка! Никакого фона. Обычная акустика работает с колонкой jbl в паре. За эти деньги - хороший товар

• Данило Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив даний звукознімач для своєї акустики враховуючи приємну вартість, бренд про який чув і через наявність позитивних відгуків. Зазвичай такі апарати мають багато проблем і було трошки страшно, чи буде добре працювати. Врешті звучок виявився перемогою. Поставив у майстра його стаціонарно з врізаним входом у корпусі. Ціна-якість — те, що треба

Достоинства:
    Хороша ціна, чистий звук, добре знімає усі струни
  • тарас с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

все працює , я задоволений якість дуже хороша

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Мені сподобалося, як працює цей звукознімач. Він зручно та швидко встановлюється, видає чистий звук, не шумить, не фонить.

Достоинства:
    Чисто працює без зайвих шумів, не дорого коштує, зручний, якісний. Легко встановлюється та легко знімається.
    Недостатки:
    Не має.
  • Ксенія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Неплохой звукосниматель. За свою цену - вообще идеально :). Посылка пришла в хорошем состоянии, быстро.