- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: 5FOX
Сподівався, що він зможе тримати мій Samsung Tab S7 plus 12,4", але ні, нажаль, не тримає. Ну тобто тримає, але прогинається весь і трусить його під час кожного торкання планшету. Боюся що за короткий час він просто зламається від такої ваги. А так - для легких чи не таких великих планшетів, тим більше для телефонів - чудова річ. Проте - не для мене, мушу повертати.
А, іще - такий тип кріплення, як у нього - треба добре думати куди його зачепити. Бо так як на світлинці з ліжком, де його до спинки прикрутили - то треба щоб спинка була така сама, жорстка і пласка. Якщо буде з м'якою оббивкою, та ще й важкий як в мене планшет - то воно там просто не взмозі триматись.- Достоинства:
- Якість на рівні Baseus, доволі універсальний
- Недостатки:
- Нажаль не підходить до великих/важких планшетів
- Продавец 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: MultiStore. Цвет: Серый
Брав жінці проводити вебінари з телефону, дуже задоволена. Міцний, не хитається, гнучка труба реально крутезна - взагалі ледь згинається. Усі тримачі задобре завинчуються, та не люфтять.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Як на мене, має коштувати гривень на 200 дешевше :-)
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis
Зручний фіксатор
Коли у ванній сиджу, то іноді включаю на телефоні відео
З особистого досвіду, рідко використовую
Бо користуюсь іншими гаджетами
Можливо хтось інший буде більше - Агеенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: Черный
Кресло-реклайнер, журнальный столик и этот держатель с планшетом - великолепнейшее сочетание!
- Достоинства:
- Отлично настраивается, хорошо держит планшет.
- Недостатки:
- Недостатков не выявил, надеюсь, что прослужит долго.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: BIG Cifra. Цвет: Белый
Прийшов зламаним - гнучкий кронштейн не кріпився до основної штанги - сталевий болт або стрижень (незрозуміло тепер уже що це було) був обламаний на кінці, нічого зайвого всередині штанги не деренчало - але супер-крей вирішив проблему.
- Достоинства:
- Цілком собі, якби ще не зламано було за такі гроші.
- Недостатки:
- Прийшов зламаним.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Smartis
Легка і міцна конструкція, щоб кинути в валізку або наплічник і поїхати у відрядження, якщо з готельного номера чи іншої локації треба буде виходити на конференц-зв'язок і мати гарно скомпонований кадр.
- Достоинства:
- Легка, міцна
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец Smartis
Дякуємо за відгук
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis
Проблема решена
нажаль товар не відповідає опису,зважим лише під телефон, коробка схоже, що вже відкривалась, і схоже що, це взагалі якась підробка, тому-що при встановленні на ліжко, під вагою телефона тримач не тримає, та падає(прокручується). буду повертати