Отзывы покупателей о Ноутбук Pixus Bit (4897058531862)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Объем установленной оперативной памяти: 8 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ

Обманули.наущники не дали.

Доброго дня!

Дякуємо за ваше звернення.

Нам прикро, що виникла така ситуація. Ймовірно, це помилка при комплектації замовлення, яку ми найближчим часом виправимо.

компанія PIXUS!

• Вероніка С***

Ноутбук відмінний, але зарядка зламалась буквально за місяць

Дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що ноутбук вам сподобався, проте нам прикро дізнатися про ситуацію із зарядним пристроєм. Така несправність не є типовою, і ми хочемо, щоб ви якнайшвидше вирішили це питання.

Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру за гарантією — фахівці проведуть діагностику та, за потреби, замінять зарядний пристрій.

З повагою команда PIXUS

• Анастасія Т***

Все працює , компактний

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Поки не виявила

Дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що ноутбук добре працює та сподобався вам своєю компактністю — це дійсно важлива перевага для щоденного використання.

Сподіваємося, що і надалі користування приноситиме лише позитивні враження!

З повагою команда PIXUS

• Віталій

Прийшов з вже розрізаною пломбою, що вже насторожило. Швидкий огляд на відділенні, увімкнувся, вирішив забрати. Вдома оглянув детальніше, ноутбук явно був у використанні: декілька подряпин на корпусі, як знизу так і зверху, абияк змотаний кабель блока живлення і пилюка на нижній частині блока живлення, яку не побачили і не витерли. Неприємно, але подумав, якщо все працюватиме, то проковтну це, хоча ноутбук планувався дитині на подарунок. Але непокоїло, чому все ж таки його хтось повернув. І причина вилізла при налаштуванні, під час нагріву процесора і запуску кулера з'являється якесь низькочастотне, настільки неприємне дзижчання, що біля ноутбука і хвилину не висидиш. Тобто був явний дефект кулера! І ви знаючи це, що ноутбук повернений кимось вам через дефект, що вже був у використанні, берете і відправляєте його мені! Навіщо??? Щоб що? Було сподівання потрапити на людину з проблемами зі слухом? Навіщо таке робити? Поясніть мені! Який "геній" до такого додумався? Тепер, наполегливо прошу, так як ноутбук вже був у використанні і був повернутий кимось через явний дефект, НЕ РЕМОНТУВАТИ його мені, а замінити на НОВИЙ з пломбою НЕ РОЗРІЗАНОЮ! У дитини скоро день народження і ще можна встигнути, не засмутивши її. Прошу зв'язатися зі мною або написати куди звертатися мені. Дякую!

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо, що детально описали ситуацію.
      Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження від покупки. Хочемо запевнити, що компанія Pixus не займається повторною відправкою техніки з відомими дефектами. Усі нові пристрої проходять перевірку перед відправкою.
      За описом ситуації є велика ймовірність, що сталася плутанина під час логістики: інколи на відділенні перевізника покупець може відкрити товар для перевірки і відмовитися від нього, після чого посилка повертається назад у систему доставки. На жаль, у поодиноких випадках такі відправлення можуть знову потрапити в обіг.
      Нам дуже шкода, що така ситуація трапилася саме з вашим замовленням, особливо враховуючи, що ноутбук планувався як подарунок.
      Будь ласка, зв'яжіться напряму з нашим сервісним центром, і ми оперативно вирішимо питання — у вашому випадку можемо оформити заміну на новий ноутбук.
      Ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію максимально швидко, щоб дитина вчасно отримала подарунок. Дякуємо, що повідомили нам про проблему.
      З повагою PIXUS

• Віталій

Добрий день! Коли ви написали це повідомлення (5 березня), в цей день ноутбук вже був отриманий сервісом Розетки. Тому, якщо ви ще можете якось додатково вплинути на дану ситуацію як представник бренду, буду вдячний!

• Серж

Хороший ноут,по производительности примерно как мой старый системник на i3-3220.

Достоинства:
    Дизайн, разъёмы,экран,камера со шторкой, более менее шустрый в работе.
    Недостатки:
    Слабая батарея, тихий звук без басов,оперативка в одноканале ну и цена конечно,спасает рассрочка.
      Представник бренду

Щиро вдячні за Ваші відгуки! Ми дуже раді, що Вам сподобалось. З повагою, команда PIXUS

• Виктория В***

Дуже класний. Легенький.

Представник бренду

Дякуємо за відгук про Pixus Bit 8/256GB Windows 11 Pro!
      Раді, що ноутбук вам сподобався та ви оцінили його легкість — ми дійсно робили акцент на компактності й зручності для щоденного використання.
      Нехай працює швидко та приносить лише позитивні враження

• Стадник О***

Ноутбук повністю виправдав очікування. Купувала для віддаленої роботи. Працює швидко, не зависає, підходить як для роботи, так і для перегляду фільмів. Акумулятор тримає заряд достатньо довго, екран яскравий та чіткий.
    Зручна клавіатура і компактний розмір — можна легко брати з собою. Хороше співвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Ціна, яскравий екран, швидка доставка
      Представник бренду

Дякуємо вам за такий розгорнутий і теплий відгук про Pixus Bit 8/256GB Windows 11 Pro!
      Нам дуже приємно знати, що ноутбук повністю виправдав ваші очікування та добре підходить для віддаленої роботи. Раді, що ви відзначили швидкодію, автономність, якість екрана та зручність клавіатури — ми справді прагнули створити збалансоване рішення з оптимальним співвідношенням ціни та можливостей.
      Нехай пристрій і надалі працює стабільно та допомагає вам у всіх робочих і повсякденних задачах

• Владислав

Для батьків 60 самий кращий варіант.

Достоинства:
    Доступно
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Дмитро П***

Користуюся цим ноутбуком уже деякий час і загалом залишився задоволений. Для роботи з документами, навчання, інтернету та перегляду відео підходить добре — все працює стабільно, без підвисань. Екран великий, яскравий, очі не втомлюються. Сподобалась наявність багатьох портів, зручно підключати все необхідне без перехідників.

Зрозуміло, що це не варіант для ігор чи важких програм, але для повсякденних задач — саме те. За свою ціну дуже гідний ноутбук.

Достоинства:
    Гарний яскравий екран
    Низька ціна
    Автономність
    Недостатки:
    Поки не знайшов
      Представник бренду

Дякуємо за ваш детальний відгук! Раді чути, що ноутбук повністю відповідає вашим повсякденним потребам і зручний у використанні. Ваші зауваження про екран та порти дуже корисні для тих, хто обирає техніку для роботи та навчання.

команда PIXUS

• Вероніка С***

Користуюсь другий день в роботі, впринципі дорікань немає, лише заряд якось швидко дуже спадає, але сподіваюсь це тимчасове

Достоинства:
    зручний в дорозі
    Недостатки:
    не тримає заряд, можливо це тимчасове

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ноутбук вам подобається. Щодо швидкого розряду батареї — іноді перші цикли використання можуть впливати на автономність, тож усе має нормалізуватися після кількох повних зарядок.

• Сергій

Рік користуюсь, нарікань немає

• Анна-Христина А***

Не включився вже у другій раз замовляю

• Ольга К***

Купила ноутбук для дитини, щоб у Zoom виходити на уроки та робити завдання з інформатики. Чудовий! Зі своїми завданнями справляється, дитина в захваті. Брали з огляду на параметри: недорогий, наявність вай-фаю, час роботи поза розеткою. Для школярів, що треба, рекомендуємо!

Достоинства:
    Недорогий,швидкий,чудова картинка,звук, Ютуб,вай-фай. Акумулятор гарний,розмiр i вага,що треба.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Григоренко М***

Гарний ноутбук для офісу, брала помічнику бухгалтеру повністю вистачає для офісних задач, єдине звук слабенький - тихий, докуповала колоник щоб вебінари працівниця могла слухати

Достоинства:
    Для офісних задач повністю достатньо
    Недостатки:
    Слабкий звук (тихий)
    • оксана

Купила собі навушники і закрила всі питання ссылка

• ЯН

Тільки купив, поки все добре, гарна якість картинки, звук трохи дивний

• Юрий Г***

За такі гроші чудовий ноутбук, мені хватає, задоволений.

Достоинства:
    Легкий, тонкий, що мені потрібно все є.
      Представник бренду

Добрий день, Юрий Гавриш!

• Дорофеев А***

Замечательный, всё подходит

Представник бренду

Добрий день, Дорофеев Александр!

• Юля о***

За такую цену я очень довольна ноутбуком. Звук очень хороший громкий, ноутбук очень тихий его даже не слышно, картинка отличная.

Достоинства:
    Ноутбук тихий, звучание громкое
      Представник бренду

Добрий день, Юля Ольховская!

• Олексій К***

Все дуже добре дякую.

Представник бренду

Добрий день, Олексій Кравцов!

• Сергій

Слабый аккумулятор,часа на четыре работы.,слабая камера.нет русского, надо скачивать пакет.а так в принципе нормальный ноут.

Достоинства:
    Неплохой ноутбук для учебы и Ютуба
    Недостатки:
    Уже перечислил

Добрий день, Сергій !
      Дякуємо вам, за відгук і за інтерес до продукції Pixus.
      На час автономної роботи, впливає дуже багато факторів: яскравість і контрастність екрана, додатково встановлені програми які фоново можуть працювати і витрачати заряд батареї (наприклад антивірусні програми, різноманітні месенджери і віджети), також на цей показник впливає чи будете ви використовувати режим «Економії заряду», підсвітку клавіатури або темну тему Windows.

Наші тести показали, що в офісних програмах, батареї може вистачити до 5 годин, з включеним режимом «Економії заряду»

• Юрий П***

Відповідає всі вимогам щодо роботи (не джля розхваг).
    Не повезло з батареєю - або неякісна, або така сама по собі слаба.

Достоинства:
    Брав для роботи. Тихий, швидка загрузка. Комплектація як раз для роботи.
    Недостатки:
    Батарея не тримає майже зовсім. У виключеному стані за суботу та неділю батарея втрачає ємності мацже на 75-80 %
      Представник бренду

Добрий день, Юрий Полянський!

Нам прикро, що ви стикнулись з такою ситуацією. Для вирішення вашої проблеми, просимо зателефонувати до сервісного центру Pixus в робочі дні з 10:00 до 18:00 і, можливо, ми зможемо вирішити цю проблему дистанційно.

Якщо ні, нагадуємо вам, що є офіційна гарантія 12 міс. Протягом якої, ви можете безкоштовно відправити ноутбук на тестування. Кваліфіковані інженери виправлять всі недоліки, які виникли в процесі експлуатації. Контакти є на офіційному сайті Pixus і в інструкції споживача.
      ссылка

• Людмила

Проблема може бути не акумуляторі, а в одному налаштуванні ЖИВЛЕННЯ в ОС Windows. Є така опція "Увімкнути швидке завантаження (рекомендовано)". І за замовчуванням стоїть галочка. Дана опція відповідає за швидкіше завантаження ПК після вимкнення. Тобто, при ввімкненій опції у ноутбуці не повністю вимикається електроживлення компонентів тощо. І можливе пробудження та приєднання до Wi Fi тощо. Також і в BIOS є одне налаштування, яке може впливати на пробудження системи й роботу певних компонентів, навіть коли ноутбук вимкнений — Wake On PME (Power Management Event). Коли вимкнути [Disabled] цю опцію і опцію в налаштуваннях Windows щодо електроживлення, в про яку було згадано вище, ноутбук не буде самостійно пробуджуватися і компоненти ноутбука не будуть споживати заряд батареї.

Взагалі, навіщо така "фіча" у Windows — незрозуміло.

• Евгения Б***

Для навчання чудовий, швидко завантажується, безшумний, яскравий екран.
    Дитина задоволена.

Достоинства:
    Швидко завантажується
    Недостатки:
    За його ціну немає
  • Андрій С***

Я неймовірно втішений що тепер маю ноутбук, який повністю підходить мені під офісні завдання, інтернет серфінг та базові функції. А враховуючи ціну - це взагалі знахідка. Окремий привід для радості - що це українська фірма, дуже приємно.

Достоинства:
    Наш. Працює, може, встигає, не бачив проблем.
  • Сергей Я***

Дуже добре приїхав дуже добре

Достоинства:
    Все добре
    • София Т***

Підкажіть будь ласка, Word та всі програми офісу треба окремо придбати, чи вони вже йдуть у ноутбуці?

Представник бренду

Добрий день, София Тарасенко!

Microsoft Office, до складу якого входить Microsoft Word не встановлений на ноутбуці Pixus Bit. Треба встановлювати окремо.

• Сергій Р***

Пришло без опозданий, все четко.

Достоинства:
    Зарядка 2,5 метра, шторка для вебкамери.
  • Анатолій М***

Чудовий ноут для роботи і навчання. Батарея тримає до 6 годин. При відкритті одночасно десятка вікон, програм і вкладок злегка підторможує при перетягуванні. Задоволений. Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Екран(великий нахил), підсвітка клавіш,,type C - 12В, тачпад
    Недостатки:
    Тихий звук, відсутність звичайного гнізда живлення, нестандартна додаткова цифрова клавіатура.
    • Артур

Доброго дня,Может я видел нада обновить BIOS,Щоб звук громкий був либо Windows переустановить

• Петро П***

Прийшов вчасно запакований добре,при перевірці в магазині все було в комплекті.

Достоинства:
    Легкий,працює швидко без глюків.
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Павел С***

Брав доньці у подарунок як за таку ціну дуже непоганий вибір ,все працює ноут норм

• Андрій П***

Такоє-сякоє.
    Проц слабенький.
    На нижній панелі є окремий доступ до... SSD m2... для заміни якого потрібно відключати акум.
    Долізти до акума - лише через зняття всієї нижньої панелі. Але один шуруп під пломбою під тачпадом "задача з зірочкою" аби зняти панель.
    Там же є і єдиний слот під soDimm, вже зайнятий планкою на 8гб/2666мГц, але толку від неї, якщо лише Вінда11 без запуску програм вже споживає 6гб ?

Достоинства:
    Укр.бренд
    Недостатки:
    Виконання, начинка
  • Денис О***

все круто

Достоинства:
    деже гарний та швидкий ноутбук
      Представник бренду

Добрий день, Денис Охрамовський!

• Назар Ш***

Хороший

Достоинства:
    Не дорогий
  • Максим Ш***

Ноут супер

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Немае
      Представник бренду

Добрий день, Максим Шедько!

• Андрій

Поки ок за свої гроші

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Час покаже
    • София Т***

• Ігор П***

Чудовий ноутбук за свої кошти. Кому потрібно для перегляду фільмів, ютуб, серфінгу в інтернеті, навчання, роботи - чудовий вибір. Не вимогливі чи старенькі ігри працюють чудово (cs 1.6 без проблем)))

Достоинства:
    Яскравий екран, достатньо великі клавіші, встановлена система з усіма драйверами, швидкий вайфай, хороший дизайн, приємний на дотик
    Недостатки:
    Можливо і є, але це бюджетний сегмент