Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мышь игровая FMOUSE V2 беспроводная лазерная компактная с подсветкой LED 2.4 GHz USB приемник перезаряжаемая для работы и игр офисная совместимая Windows Mac Android Linux точный сенсор мышка мобильная черная ПК Bluetooth RGB аккумуляторная

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Сину дуже сподобалася тай мені теж аж самому захотілася таку собі

Достоинства:
    Стильний дизайн ,чутливий відгук мишки та гарна підсвітка
    Недостатки:
    Немає свою ціну цілком виправдовує
    • Продавец  Basilo

Дякуємо за відгук. Приємного користування.

• Продавец  Basilo

Дуже недооцінена мишка. Гарної якості та з лазерним сенсором. Всім рекомендую, будете задоволені.

• Тимофій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Рідко пишу відгуки, але тут реально варто. За свої гроші — топ. Працює без нарікань, зркчно лежить в руці, швидко реагує.

• Любомир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Брав для роботи, але інколи граю — і тут вона себе показала добре. Немає затримки, курсор точний. Для своїх грошей більш ніж достатньо.

• Арсен Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Довго шукав нормальну бездротову мишку без затримки — бо це найбільший біль. Тут все чітко: курсор не плаває, відгук моментальний. Для роботи і ігор підходить ідеально.

• Георгій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Мышь реально удобная, плавно двигается и не тормозит. Подсветка круто смотрится, а заряд держится хорошо.

• Продавец  Basilo

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар виправдав ваші очікування. Гарного вам користування!

• Марія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Миша дуже зручна, підсвічування гарно доповнює інтер'єр.Грати одне задоволення.

• Продавец  Basilo

Щиро дякуємо за вашу оцінку та відгук! Нам дуже приємно, що ви обрали наш магазин.

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Миша класна, реагує миттєво, підсвітка круто виглядає.

• Продавец  Basilo

Дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.