Отзывы покупателей о Гель для интимной гигиены с ионами серебра Shadell

• Ольга Л***

Рекомендую!!!
    Замовлятиму ще )

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс

Класний гель. За свої кошти просто топ!

• Валерия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс

Пробувала різні засоби раніше, але цей прям виділяється — у порівнянні з іншими це просто вау. Відчувається різниця вже після перших використань.

Однозначно залишаю його в своєму догляді й точно буду брати ще, бо зараз це мій фаворит

• Настя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс

Запах легкий, не різкий і не «хімозний», що для мене великий плюс. Після використання немає відчуття сухості чи дискомфорту, навпаки — все досить ніжно.

Користуюсь вже кілька тижнів, і поки що жодних подразнень не було. Консистенція нормальна, не занадто рідкий, витрачається економно.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс

Хороший гель, приємний запах, не викликає подразнення. Підходить на кожен день, після використання є відчуття свіжості.

• Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс

Приємна консистенція, справляється зі своєю функцією. Хороша ціна, рекомендую

Достоинства:
    Ціна, не сильний аромат
    Недостатки:
    • Продавец  Флокс

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені
      Будемо раді бачити вас знову та й надалі робити все, щоб перевершувати ваші очікування!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс

Дуже гарна текстура. Не подразнює. Я користуюсь дуже давно цим засобом і мені подобається.

• Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс

Дуже швидко відправили. Гарний засіб, приємний аромат. Не сушить шкіру.