Топи продажів

Отзывы покупателей о Палатка-трансформер туристическая саморазкладная автоматическая 190х190х115 см, Вместительная палатка автомат для кемпинга, Хаки (1945578108)

• Олексій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Хаки

все тримається на соплях верхушка приїхала лопнута

Достоинства:
    Недостатки:
    Палатка поломана приїхала
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Нам щиро прикро, що покупка принесла вам неприємні емоції. Наш менеджер уже зв’язався з вами для вирішення цієї проблеми.

Хочемо надати детальне роз’яснення щодо технічної та організаційної сторони ситуації:

Пошкодження під час доставки: Кожне замовлення перед відправкою ретельно перевіряється на цілісність. Оскільки елементи каркаса можуть тріснути через недбале транспортування перевізником, ми просимо покупців завжди оглядати товар при отриманні. Якщо ви помітили дефект («лопнуту верхівку») безпосередньо на пошті, найкраще рішення — відразу відмовитися від посилки. У такому разі ми миттєво відправляємо новий товар на заміну. Коли ж посилку забирають додому, зафіксувати пошкодження з боку перевізника стає неможливо.

Стійкість конструкції: Даний намет має полегшений каркас для зручності перенесення. Його деталі спроектовані так, щоб мати певну гнучкість. Конструкція може здаватися хиткою в процесі монтажу, проте вона набуває належної жорсткості лише після повного збирання та обов’язкового закріплення на місцевості.

Будь ласка, залишайтеся на зв'язку з менеджером, ми обов'язково врегулюємо це питання. Бажаємо гарного дня!

• Олег Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Хаки

Чудовий намет для свого цінового діапазону!
    Душе швидко й легко монтується,в зібраному стані доволі компактний.

• Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір

• Олександр П***

Добре

• Сергій Б***

Хороша палатка,ціна і якість 5 з 5

• Юлія

Чудова палатка! Легка у використанні
    Не промокла під час невеликого дощу
    Дякую магазину за своєчасну відправку і якісний товар