- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ
Пройшов майже тиждень користування, виникли складнощі з налаштуванням драйверів, але ніби все вийшло. Вирішив зазирнути всередину, щоб знайти, що там все в порядку, але виявив невелику пляму на радіаторі, виглядає так ніби термопрокладка потекла, мабуть доведеться віддати його на діагностику(
- Alex
Нічого страшного в цьому немає, стандартна історія для таких термоінтерфейсів, але краще віддати в СЦ щоб пофіксили доки ноут на гарантії.
- Єгор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Ноут реально топ за свої гроші. Залізо дуже потужне, екран нормальний думав, що буде гірше. Класно, що є окремі слоти під SSD і RAM. Раджу відразу докинути обидва, бо стандартної комплектації відверто замало (гарантія при цьому зберігається). Зовні ноут виглядає доволі стримано, й не скажеш, що всередині така начинка. Як на мене, це найкращий вибір у цьому ціновому діапазоні.
- Достоинства:
- Додаткові слоти під озу та ссд
Ціна/якість
- Віталій
В якій конфігурації ОЗУ він продається, 1 слот 16ГБ чи два по 8ГБ?
- Егор Б***
Віталій, 1 на 16гб.
- Сергій Л***
Доброго дня)
Не подскажите, по температурам шо у нього
И насколько хватает батареи?
Благодарю за ответ)
- Тарас Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Придбав даний ноутбук не тут. Взяв на початку року за 51тис. Думав, що мінімально зможу підмінити свій стаціонарний ПК(rx9700,r5-9600x,64gb), поки світла не було. Але вийшло не так як гадалось. Можливо я дуже прискіпливий. Ноут мені не сподобався. Слабкий для ігор після 2023-24. Сталкер 2 працює у 30-40fps, без використання апскейлерів, фреймгейнерації і іншого непотрібу у 1080р на середньо низьких. Якщо чесно грати болісно(хоча це може через те що я прийшов з настільного ПК). Зараз граю на ньому у Indiana Jones Great Circle, гру тягне нижче середнього але терпимо. Думаю досить ревіти. По ноуту, зовнішній вигляд гарний, приємний, металевий, хоча камера має втоплення і немов без захисного скла, клавіші великі і приємні. Екран такий собі, наче 165грц і ips але якесь воно з розмиттям(гостинг). Шум, просто космічний коли граєш у важку гру(це і погано і добре). Погано бо шумить наче боінг, добре бо охолодження працює і температури близько до адекватних десь до 80 процесор, і 70 відеобульба. Відеомапа тут урізана до 85w. Ноуту мало 16gb, кажу одразу, він душиться і хоче мін 32 для нормальної роботи. Автономість така собі. Хоча коли дивишся кіно або ютуб він взагалі не видає звуків. Далі ПЗ від GIG просто повний капелюх. Я думав AMD не вміє у ПЗ, а виходить є ще гірше. Воно криве, не зручне, займає 15гб(gimate)і працює не коректно. Плюс вишня на всьому цьому торті, мені дістався брак, який не є і браком. Один з кулерів резонує і видає жахливий цокаючий звук, при чому це рандом. Бісить страшно. Скажу як є, як би я міг повернути час назад, я б не придбав цей ноут. Але сталось як сталось. Розумію моя думка дуже різка але це мій досвід за 5міс користуванням даним пристроєм. Проц тут наче крутий але на ділі це мобільний проц з низькими частотами.
- Достоинства:
- Rtx5060(хоча це реально десь біля 3060 з ПК, може і гірше), металевий корпус
- Недостатки:
- 5060, охолодження гучне(дуже), 16гб саме в цій комплектації, ПЗ дуже криве, камера без захисту, 512гб SSD
- Михайло Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Літає. Пушка. Сталкер 2 на високих ізі!!!
- Достоинства:
- Супер ноут
- Недостатки:
- Олег Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Подарували на свято... Функціонал на всі 100%, і навіть більше. Але за зовнішній вигляд "3", навіть ближче до" 2".
Невже було важко за 50k зробити якусь RGB підсвічування... Навіть той же напис на тильній стороні фірмовий, щоб підсвічувався
Нема зовнішніх індикаторів що ноут приєднан до мережі... Зовнішній вигляд занадто стриманий ... і не виглядає на свої гроші, тим більше як ігровий- Достоинства:
- Функціонал
- Недостатки:
- Зовнішній вигляд жах, нема підсвітки RGB окрім клавіатури...
- Олег Ж***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Приємно здивував баланс ціни та реальної потужності. У зв’язці Ryzen 7 + RTX 5060 ноутбук тягне все, що потрібно: ігри, графіку, монтаж. Екран швидкий і якісний. Дуже тішить, що можна додати більше оперативної пам’яті та SSD — є куди «рости». За таку ціну — однозначно вдале придбання
- Достоинства:
- Потужна зв’язка Ryzen 7 + RTX 5060, якісний 16" IPS 165 Гц, можливість розширення ОЗП і SSD, міцний металевий корпус, хороше охолодження та відмінне співвідношення ціни й продуктивності.
- Недостатки:
- З мінусів — немає встановленої ОС та не дуже зручне розташування портів.
Представник брендуДякуємо за вибір GIGABYTE.
- Jurek
то, же не ма перевстановленої ОС -- то в наші чєси то радше перевага, а не недолїк!! :))
- Сергей А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Ноутбук чудовий, за свої кошти один з найкращих