- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Душ лёгкий и компактный,все понятно как подключить, спасибо, все работает прекрасно
Олено, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що душ виявився легким, компактним і зручним у підключенні, а головне — що все працює бездоганно.
Користуйтеся із задоволенням, і якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти!
- Георгій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Супер, спробували вже на собі вдома та відправляю такий же чоловіку на фронт
Георгію, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що акумуляторний душ вам сподобався й ви вже випробували його вдома А те, що замовляєте ще один для чоловіка — це особливо зворушливо. Нехай він стане для нього маленьким шматочком комфорту й турботи навіть у непростих умовах.
Дякуємо вашій родині за силу та довіру. Бажаємо зручного користування й якнайшвидшої зустрічі вдома.
- Софія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Живемо на 25, маємо вдома станцію, але воду нам дом не дає, тому душ наш рятівник. Нагріли воду,включили його собі та маємо себе чистими. А не з стаканів поливатись. Тому рекомендую, хто теж зараз з таким стикається
Софіє, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук.
Раді, що акумуляторний душ став для вас справжнім порятунком у непростих умовах. Комфорт і можливість подбати про себе навіть тоді, коли з водопостачанням складно — це дійсно важливо.
. Нехай пристрій служить надійно й надалі!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Як повернути товар?
- Достоинства:
- Перщий раз було добре
- Недостатки:
- Перестав працювати після другово використання (в сумі пропрацював до 10 хвилин)
Володимире, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka через особистий кабінет або форму зворотного зв’язку для вирішення питання у межах гарантії.
Дякуємо за зворотний зв’язок і перепрошуємо за незручності.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Перші дні користування нормально. Шланг поставив інший. Як буде працювати покаже час.
- Достоинства:
- Гарантія 36 місяців
- Недостатки:
- Не еластичний шланг.
Василю, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Раді, що перші враження від користування позитивні. Сподіваємося, що душ і надалі працюватиме стабільно та виправдає ваші очікування.
Дякуємо, що поділилися досвідом і обрали наш магазин!
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: HD Shop. Цвет: Белый
Найкраще за свої гроші. Рекомендую.
- Продавец HD Shop
Щиро дякуємо за відгук та вибір нашого магазину!) Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені!