- Єгор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Розовый. Раскладка: Английская
полное гд****о,а не клавиатура, месяц только пользуюсь и уже сами по себе в кс клавишы нажимаються, оч круто когда пикаешь и у тебя само по себе прожимаеться ф12,чат и ещё пару клавиш
- Достоинства:
- приятный тайпинг
- Недостатки:
- клавишы сами по себе прожимаються
- Продавец DEV1CE
Вітаємо, потрібно налаштувати відстань спрацьовування світча, якщо не налаштовувати і поставити її максимальну, то клавіша буде спрацьовувати навіть якщо на неї побути, це ж магнітна клавіатура, для неї потрібне певне налаштування
- Єгор Л***
Я играю на обычных значениях 1мм
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый. Раскладка: Английская
Клавіатура гарна, робота добре і тапінг тоже приємний
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый. Раскладка: Английская
Клавіатура в цілому хороша. До розкладки потрібно звикнути. Звук приємний, але досить гучний.
Драйвери помітно кращі, ніж у AULA F75 / F75 Max — реалізовані у форматі вебсторінки.
Інформація про плейти та свічі (підтверджено AULA)
White Contour (версія, яку замовляв):
Purple Fade:
• свічі: Jade King
• плейт: карбон
Про продавця та доставку
Замовив White Contour 1 січня. Для порівняння: знайомий замовляв цю ж модель 24 грудня — отримав приблизно за 25 годин.
У моєму випадку:
• у перший день статус «обробляється / комплектується»
• далі повна тиша
• продавець не відповідав у чаті та не брав слухавку
• реакція з’явилась лише після звернення в підтримку Rozetka
Пояснення продавця: у знайомого клавіатура була на складі Rozetka, а моє замовлення — «на ручній обробці». Тобто в них на складі.
Того ж вечора повідомили зі складу Розетки, що White Contour немає в наявності на складі Розетки, що дивно, і запропонували White-Purple за ту ж ціну.
Важливо:
• White-Purple гірша по начинці, ніж White Contour (алюмінієвий плейт замість FR4)
• з плюсів — додані фіолетові кейкапи для пробілу та стрілок
• стандартно вони білі, фото товару на сайті не відповідають виду за замовчуванням
Продавець пообіцяв відправку наступного дня, але:
• 3 січня лише створили ТТН
• 4 січня фактично відправили
• 5 січня зранку забрав у Новій пошті
Безкоштовна доставка — тільки в поштомати НП.
Висновок
Клавіатурою задоволений, але продавця не рекомендую через погану комунікацію, затримки та відсутність прозорої інформації.
Якщо ви не граєте в osu! або Geometry Dash і для вас не критичний миттєвий відгук — краще взяти механічні AULA F75 або F75 Max вони теж по статам чудові. На момент написання відгуку F75 є на Розетці.- Достоинства:
- • хороша якість збірки
• приємний, насичений звук
• кращі драйвери, ніж у F75 / F75 Max
• Продавець спілкувався ввічливо та навіть відправив наліпки з кирилицею - Недостатки:
- AULA не вказує плейти та різницю в начинці на офіційному сайті. Інформація є лише на неофіційному Aulastar без пояснень — довелось напряму писати в підтримку AULA.
- Продавец DEV1CE
Вітаємо! Дякуємо за такий розгорнутий відгук, ми цінуємо це.
Дійсно були затримки в 1-2 дні з відправкою у звʼязку з тим що ви оформили замовлення на Новий Рік 1 січня у вихідний день, також через велику нагрузку повʼязаною з святковим сезоном.
Відповіли ми на повідомлення вам через 4 години, враховуючи що це був вихідний день.
Дякуємо вам за ваш позитивний відгук, ваш DEV1CE
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый. Раскладка: Английская
купував на заміну лише старій клаві, але замінила навіть мій кейпад sayodevice, який я використовував для ритм ігор.
у комплекті йшли кабель USB на Type-C, оця петелька зліва клавіатури(вона знімається), кейкап/світч пуллер і 2 запасних свіча- Достоинства:
- сильні 8000гц за свою ціну(кому потрібно, я лишив скрін)
хороший веб драйвер, багато кастомізації (він є на англ і ру мовах, якщо важливо)
чудові свічі(Black King), датчики хола, тайпінг - Недостатки:
- інсталятор оновлень прошивки лише на китайській мові, але то треба тикнути раз і забити
драйвер lightsync(блимає під музику) теж лише на китайській але норм бо кастомізація відбувається у веб драйвері
- Остап С***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый. Раскладка: Английская
Хороша клавіатура з приємним тайпінгом
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не а
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый. Раскладка: Английская
четка клава
- Никита И***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый. Раскладка: Английская
Добра клавіатура,тапінг теж
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый. Раскладка: Английская
Все пройшло ідеально — хороша ціна, швидка доставка і якісний товар. Дуже задоволений