- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Через пів року зламалася кришка основної щітки, і ніде її не можна купити.
- Недостатки:
- Не має запчастин
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Представник бренду
Вікторія, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
У разі використання Dreame Aqua 10 Roller White згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причину описаної ситуації. Ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику приладу й допоможемо вам.
Ваш запит вже зафіксовано за номером 1589650, тому, будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Товар отличный. Разумно распределяет воду, поэтому после уборки ламинат не остается слишком мокрым и быстро сохнет. Камера и датчики помогают ему не врезаться в игрушки или тапочки, которые лежат на полу. Убирает методично, не оставляя пропущенных участков в комнате. Довольно легко разобраться с обслуживанием. Тихий режим реально тихий, можно включать вечером.Покупкой доволен, купил бы еще раз
- Достоинства:
- Деликатное мытье ламината, умные датчики, тихий режим
- Недостатки:
- Не очень большой контейнер для сухого мусора
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Общее впечатление хорошее, но техника специфическая, работает нормально, убирает регулярно, но требует внимания к себе. Основная фишка тут в валике, который крутится и постоянно омывается горячей водой. Это не паровая швабра в классическом понимании, облака пара из-под него не валят, но вода идет горячая. Легче размягчить присохшую еду на кухне или следы от обуви в коридоре, но с серьезным слоем жира чудес не происходит надо запускать на одно место по два раза. Насчет воды лью только дистиллят или осмос, знакомые уже забили такой пылесос обычной водой за два месяца и он просто перестал подавать пар. Конструкция с роллером лучше плоских тряпок, потому что он хорошо трет пол, но из-за этого робот стал толще и пролазит не под всю мебель.
База большая, занимает немного места и ее надо обслуживать сливать грязную воду, потому что если постоит долго запах будет на всю квартиру. Самоочистка на базе работает горячей водой, валик моется неплохо, но волосы все равно иногда приходится срезать ножницами. Сушка валика долгая, занимает несколько часов и издает монотонное гудение, к которому надо привыкнуть. В приложении настроек много, можно выставить максимальную подачу воды на плитку, или на ламинате меньше и тому подобное настроить под себя. В целом убирает чисто, но автономность тут условная, потому что после него все равно надо чистить саму станцию - Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Модель непогана, добре робить вологе прибирання, але є «але». На третій день використання почав зупинятися в рандомний момент: крутить щіткою, жужить, але не їде. На кнопки не реагує, поки вручну не перезавантажиш.
Протягом тижня така ситуація повторилася декілька разів, вирішив повернути, адже 14 днів ще не пройшло. «Розетка» передала пристрій в офіційний сервісний центр hob.services для підтвердження проблеми.
Десь через три тижні — дзвінок: пристрій повернувся, з ним усе ок, під час діагностування дефект не підтвердили — забирайте 0_о.
Телефоную в сервіс, питаю: як це може бути «все ок»? У мене ж є декілька відео з фіксацією проблеми. У відповідь — те саме: «під час діагностування дефект не підтвердили».
Питаю, чому він у мене зупиняється… Вони знову: «дефект не підтвердили».
Забрав. Розпакував — дивлюсь, якийсь він брудний. Коли дістав контейнер для сміття — був у шоці: з бака стирчить шматок скотчу, картону, якась целофанка. Відчуття, що діагностику проводили на вулиці.
Злий. Запускаю — починає вивчати приміщення, через декілька хвилин знову зупинився… Почекав 5 хвилин. Кидаю відео в сервіс. Вони відповідають: «Пристрою потрібно трохи часу, аби налаштуватися на роботу. Також сервісні фахівці рекомендують не натискати на кнопку так швидко».
Якось так…- Достоинства:
- Вологе прибирання, якщо захоче
- Недостатки:
- Часто вередує
- Представник бренду
Сергій, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі під час користування Dreame Aqua 10 Roller White.
Наша компанія докладає максимальних зусиль задля забезпечення лише позитивних вражень від продукції та намагається допомагати кожному клієнту незалежно від ситуації. Розуміємо, що дефекти можуть мати тимчасовий характер та не виявлятись під час діагностики, проте ми робимо усе можливе, щоб якісно перевіряти продукцію та виявляти будь-які складнощі. Зокрема ми допоможемо й вам! Наші фахівці вже зв'язались з вами задля можливої допомоги й будемо раді вирішити ваш запит якомога швидше. Ми щиро вдячні вам за розуміння!
З повагою, служба підтримки Dreame! - Руслан С***
Дякую за відгук, хотіли купити але вже передумали
- Артем Д***
В мене схожа ситуація на розеткі з безпровідним пилососм філіпс. При першій зарядкі почув, як він пищить, одразу поніс здавати. Так цей шахрайський магазаин відмовився забирати, бо є сліди використання, 2 дні від покупки. 2 місяці вони возили по сервісах і нічого не виявили, хоча праціники розетки в магазині також все чують.