- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Товар відповідаю опису і фото.
Що не подобається: дуже велике полумʼя навіть коли ставишь на мінімум регулятор; також на третій день користування пьєзо елемент перестав працювати.
Зараз ціну вже знизили, а в зимку була завелика.- Достоинства:
- Товар прийшов вчасно, відповідаю фото і опису
- Недостатки:
- На третій день користування пьєзо елемент перестав працювати
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Незважаючи на те, що плитка працює, ставлю двієчку - Товар не відповідає опису та фото (відсутність керамічної горілки, відсутність вітрозахисту, ...) Таку я міг би купити на гривень 100 дешевше.
- Достоинства:
- Поки працює
- Недостатки:
- Не відповідає опису та фото
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Не працювала, відправила назад продавцю. Ні грошей ні плити, продавець навіть не передзвонив.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Повністю свою функцію виконував не довго. Через три тижні п'єзо запал перестав працювати . Доводиться користуватись сірниками . Що мене не тішить , адже купувала з запалом спеціально під дитину, бо сірниками боїться користуватись. Виставити на поверхню проблемно : ніжки не рівні і не регулюються- звернула з фольги пластинку і підставила під ніжку. Робота топорна , але воду гріє, яєчню смажить. Ціна явно завищена.
- Достоинства:
- Можна таки щось підігріти
- Недостатки:
- Швидко зіпсувався п'єзо запал , не рівні ніжки
- Дар'я В***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Обслуживание на высшем уровне . Пришла плитка с небольшим браком не работал пьезо поджиг. Оперативно и без проблем обменяли на новую. Спасибо за работу .
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Печкой недовольна, пока загорится больше газа выйдет, круглая запчасть которая горит перекошена , когда выключаешь выбивает баллон, это должно быть указано в описи, сколько задавала вопросы продавцу , ответа не дождалась . Не советую,
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Фитиль перекошен, долго зажигается, продавец на морозе
- Дар'я В***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Плита работает. Пьезопідпал не работает пришлось зажигать спичками
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пьезопідпал не работает
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Пока все ок
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Товар відповідає заявленому в описі та на фото. На відміну від інших подібних має функцію автоматичного від'єднання балону після переведення регулятора подачі газу в мінімальне положення.
Продавець надзвичайно відповідальний, то ж сміливо рекомендую товар та продавця - Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Дякую, зручна плитка. Рекомендую
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Factorial
Прийшло у побитому кейсі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial
В комплекте нет заборчика, (как на фото) который защищает от ветра((((. Работоспособность, ещё не проверял.
- Продавец Factorial
Дякуємо за Ваш відгук, але в жодному описі товару не вказано, що металева огорожа іде в комплекті.