- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Ajazz Daydream. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже тиха клавіатура
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Іван Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RIQUEZA. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz Daydream. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже задоволений, приємна в користуванні, тактильно чудова, класний хід клавіш, миттєво перемикається, блютуз не відвалюється, рекомендую!
- Достоинства:
- крутілка звуку це шось з майбутнього, українські літери, не відіалюється, 2 запасних свіча.
- Недостатки:
- нема поки
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz Daydream. Раскладка: Английская / Украинская
Купував цю клавіатуру пів року тому, вирішив залишити відгук зараз, коли вже точно зрозумів всі її плюси. Використовую переважно через радіоканал 2.4 ГГц — зв'язок тримає залізобетонно, жодних затримок в іграх чи "відвалів" не було за весь час. Софт не використовув, практично всі необхідні функції налаштовував для себе через саму клавіатуру поєднання комбінацій клавіш.
- Достоинства:
- Світчі Daydream - м'який хід, приємний звук, можливо не еталон, але для мене звук свічів і хід підходить ідеально, і кольорова гама і поєднання кольорів клавіш подобається.
- Матвій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz Daydream. Раскладка: Английская / Украинская
Клава топ! Тайпінг топ. Рекомендую
- Достоинства:
- Довго тримає заряд, 3 вида підключення, тайпінг супер, дуже гарна
- Недостатки:
- Роман М***
У мене не працює зарядка, підкажіть як ви заряджаєте
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz Daydream. Раскладка: Английская / Украинская
Не працює софт програма для настройки клавіатури (не може знайти клавіатуру )
Добрий день, Назар! Дякуємо за відгук. Якщо програма для налаштування клавіатури не може її знайти, радимо спочатку перевірити кілька моментів:
Переконайтеся, що клавіатура підключена до комп’ютера через USB або 2.4 ресивер і знаходиться в активному режимі.
Спробуйте перезапустити програму та комп’ютер, іноді це вирішує проблему з підключенням.
Перевірте, чи встановлені останні драйвери для вашої операційної системи.
Якщо помітили дефект чи несправність, то для вирішення ситуації, бренд Ajazz надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.
Бажаємо зручності в користуванні!
З повагою, Ajazz!