- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Пропав червоний колір.Гарантії нема.Що робити. 3 місяці телевізору.
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам прикро, що виникла така ситуація.
Звертаємо вашу увагу, що гарантійне обслуговування телевізора Thomson 24HQG3S15C здійснюється через офіційні сервісні центри виробника. Гарантія 36 міс
Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру Thomson для діагностики та вирішення питання. Фахівці зможуть перевірити пристрій та надати висновок щодо гарантійного випадку.
м. Київ, вул. Сергія Набоки (Бажова) 15/20
(066) 272 15 25, (067) 272 15 25
[email protected]
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Все працює ідеально
- Недостатки:
- Їх немає, він ідеальний
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Добрго дня . 5.12. 2025 року купив телевізор ,зображення відмінне звук теж,не міг нсрадуватись,але радість тривала не довго .
За два тижні користування почали зависати додатки та вимикатися телевізор та на пульті ду перестала працювати підсвітка кнопок.
По гарантійному талону 21.01.26 року звернувся у Gratis сервіс за ремонтом, ремонт триває по цей день, одна відповідь (чекаємо запчастини). Розетка відповідає наша хата скраю. Не компенсації, не телевізора. Велика подяка розетці.- Достоинства:
- Недостатки:
- .
- Грінченко В***
Купіть смарт тв приставку, у всіх смарт тут слабка пам'ять, це скоріше більше як монітор підійде
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Якісний невеликий телевізор, гарне зображення та звук. Індикатор неяскравий, білого (скоріше сірого) кольору. В комплекті є заглушка для слота розширення CI. Кріплення на стіну стандартне 100х100 гвинтами М4х6 (в комплекті гвинтів немає, хоча і не завадили б).
- Достоинства:
- Рік виготовлення 2025, виробник, операційна система, налаштування, картинка, звук.
- Недостатки:
- ---
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
5 зірок: Розетці і Thomson. Вдала покупка. Швидка, чемна, адресна доставка. Якість зображення, звуку,
функціоналу Smart TV сподобались.- Достоинства:
- Якість звуку - обємний сильний. Кольори яскраві, налаштування легке, за вподобаннями.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
картинка супер швидкість додатків так собі
- Достоинства:
- зручний якісний
- Недостатки:
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Хороший телек на кухню, я вообще больше по Sony, но таких диагоналей у них нет… Покупал для IPTV, чтоб никах кабелей итд… WiFi стабильный, IPTV показывает стабильно, кому интересно YouTube итд также норм. Был удивлен, когда подключил дешевую китайскую антенну, нашел штук 20 наших каналов, еще и с телегидом они ) Картинка насыщенная, звук тоже на уровне, если смотреть музыкальные каналы. Вообщем очень даже хороший телек!
- Достоинства:
- Хороший телек
- Недостатки:
- Пока не выявил
Мені сьгодні прийшло ось таке:В результаті технічного збою на посилку було нараховано комісію оплати при отриманні. Для оплати без комісії просимо отримати замовлення 02.12.2025 (завтра).Перепрошуємо за незручності. В мене питання це я виноватий в цьому збої?