Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS 16 ROG Strix G16 G615JMR-RV203 FHD IPS/Intel i7-14650HX/16GB/512SSD/RTX 5060 8GB/DOS/Eclipse Gray (90NR0LB1-M00960)
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 1. Объём SSD: 1 ТБ
1). В характеристиках не написано, але в цьому ноутбуці є одразу 2 відеокарти.
Дискретна на 8гб, та інтегрована на 16гб!
Просто щоб сидіти в інтернеті - ви використовуєте інтегровану, і ноубук працює дуже тихо.
А заряда батареї на гарній яскравості вистачає десь на 4 години.
А для ігор або монтажа - це дискретна відеокарта.
2). Розмір екрану тут 1920 на 1200, тобто 1.6 до 1.
А у стандартних ноутів - 1920 на 1080, тобто 1.77 до 1.
Тобто цей ноубук він є більш квадратним, з більшим екраном.
Для ігор, фільмів та інтернету - це класно.
А от для монтажа відео, після того як ви зробите собі стандарт 1.77, то вам на початку буде трохи незвично працювати на такому екрані.
3). До речі сам екран тут максимально чітко передає кольори.
ІПС матовий - це найкращий вибір!
4). Коли будете купувати цей ноутбук, то одразу купуйте ще 16гб оперативної пам'яті, щоб він у вас працював на максимум.
Підсумок: 5 років тому я вже брав собі ноутбук асус рог, і він у мене до сих пір відмінно працює.
Тому зараз я взагалі не думав який новий ноутбук мені брати.
Для мене асус рог - це ідеальний ноутбук! - Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
чудовий ноутбук! вартий кожної витраченої копійки. після старого ноутбука з і5 10300 та 1650, робота у програмах та ігри зовсім на іншому рівні)
рекомендую!- Достоинства:
- потужний, гарна підсвітка під низом ноутбука, цифрова панель numpad вбудована в тачпад, хороший звук з динаміків
- Недостатки:
- не виявлено
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 2. Объём SSD: 1 ТБ
Гарний ноутбук, на наступний день він став дешевшим, але підтримка розетки оперативно відреагувала і вирішила це питання, вдячний їм за сервіс. По самому ноутбуку нічого поганого сказати не можу, fps ігри і важкі програми тягне без проблем навантажуючи процесор на -50% та карту до 90%.
тестував(усюди ультра, fullhd):
Overwatch, apex, rocket lague 180 fps, -50% cpu 80-100% gpu
Heroes of might and magic olden era, warframe ( 100 fps без проблем також)
Також доволі швидко навчаються llm на базі lstm та інші через доволі непогані cuda ядра
за 30 хв навчилося для курсової роботи на доволі великому датасеті.
Екран також поводить себе як треба, бачив в відгуках проблеми с засвітами, але використовуючи його проблем з цим не помітив, підозрюю, що вже усунули цю проблему.- Достоинства:
- Швидкодія, софт від асус з гнучким налаштуванням
- Недостатки:
- Можливо для декого неприємною частиною стане шум від кулерів, але, в цілому, для такого заліза краще щоб був шум ніж overheat
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Топовий! Все літає та миттєво відкривається, той випадок, коли реальність відповідає очікуванням. Екран без засвітів, чіткий та яскравий, звук - космос, дуже класно відгукується тачпад, приємно працювати без мишки. В іграх FPS без різких просідань, трохи шумний, але це логічно.
- Недостатки:
- жодних
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 2. Объём SSD: 1 ТБ
Чудовий ноутбук з гарним охолодженням, тягне нові ігри без проблем вибором задоволений. Є мінуси але вони незначні
- Достоинства:
- Охолодження
- Недостатки:
- 16 Гб оперативної памʼяті
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Ноутбуком задоволений. Все гарно працює, якісна збірка, не перегрівається, не шумить
- Достоинства:
- Хороший, якісний ноутбук. Є можливість швидкого апгрейду
- Недостатки:
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Не дешевий, але це не TUF, а як на мене трохи серйозніша історія. Різниця відчувається. Ноут швидший у важких задачах, i7-14650HX дуже впевнено тримає навантаження, навіть коли гра + браузер + Discord. Не буду гратись у порівняння, але це 10/10
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 2. Объём SSD: 1 ТБ
Придбав дане чудо техніки, товар приїхав в пункт видачі розетка через день.
Перші враження приємні, однак щоб не було чути вентиляторів вам потрібно гратись адже температура в простої або звичайних офісних завданнях 50-60 градусів, це режим тихий тобто вентилятори вимкнені. Увімкнені працюють тихо. Можна налаштувати оберти вентиляторів в по. Якщо плануєте носити із собою купляйте блок на 100 ват інакше ваша спина покине вас. По акб в офісі чи джемінай клодкод, на 60 гц екран та режим тихий, пропрацює 5-7 год.- Достоинства:
- Швидкий.. при навантаженнях низька температура.
- Недостатки:
- При простої чи офісних завданнях вентилятори самі не вимикаються.
- Богдан
Спробуйте вимкнути синхронізацію режиму живлення в Armoury Crate, це має допомогти. Здається, що цей мод у них багнутий.
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 1. Объём SSD: 1 ТБ
Крутой ноутбук, пользуюсь 4 месяцам
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 2. Объём SSD: 1 ТБ
Отличный ноутбук! Экран,мощь,сборка. С покупкой проволочек не было. Спасибо розетке
- Мирослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Коробка була з пломбою. Пакування від Asus, сам ноутбук і доставка в магазин Rozetka на висоті. Чудовий екран, середня як для пристроїв такого класу вага, висока якість збірки. Так, під навантаженням він буде нагріватися і шуміти. В режимі веб-серфінгу та перегляду відео працює тихо. Сподіваюся на тривалий строк служби і коректну роботу, а там покаже час.
- Достоинства:
- Хороший екран, висока якість збірки.
- Недостатки:
- Поки не помітив.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Ноутбук шикарен, после моего старого Asus rog g513ic, этот просто ракета, но при этом очень горячий.
Если в старом у меня в тихом режиме вентиляторы были выключены даже при 55-60 градусах при легком браузинге, то в этом даже в простое работают на 2000об/м, это скажется при легкой работе от АКБ…
Экран с покрытием 100% srgb очень сочный- Достоинства:
- Отличный дизайн, отличный экран, подстветка каждой клавиши клавиатуры, нум пад, скорость работы
- Недостатки:
- Очень горячий процессор, легко достигает 80-85 градусов в легких играх по типу кс2
Соотношение сторон 16:10 (в играх это плюс, а в ютубе раздражают черные полосы
Нету индикаторов ноутбука (сон и тд)
- Михайло С***Продавец: Rozetka. Аналог: 1. Объём SSD: 1 ТБ
дивлюсь і поки все подобається, сподіваюсь з туфом він не по рівняється TUF f16
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Дуже гарний та дуже тихий ноут,багато не грала тільки в Mafia Old cantry Все йде чудово на максималках.
- Достоинства:
- Дуже тихий, холодний та потужний!
- Недостатки:
- Не виявила поки.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Певно найкраще з доступних рішень широкого спектру задач. Маю з чим порівняти.
- Достоинства:
- Автономність, продуктивність.
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 2. Объём SSD: 1 ТБ
Брав для ігор для дитини ,та для навчання ,іноді сам працюю коли є необхідність потрібен для графічних програм , продуктивність та автономність просто супер ,це не перший ноут цієї марки ,тому що поважаю за якість
- Достоинства:
- ціна ,якість
- Недостатки:
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Не поганий ігровий ноут
- Достоинства:
- Швидкий
- Недостатки:
- Велике споживання електрики
- Леонід Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Жодних питань по збірці, відчувається преміальність і підхід, але 512 ГБ SSD — слабке місце, вже думаю докупляти ще накопичувач. Загалом дуже задоволений, не розчарував
- Достоинства:
- ціна-якість, можливість розстрочки, швидкість доставки
- Недостатки:
- Георгій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Класний ноут, дякую за вчасну доставку, довго обирав, не прогадав.
- Достоинства:
- звук, якість картинки, система охолодження, потужність та надійність
- Недостатки:
- поки ні
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
Эта ракета стоит своих денег. Работать и играть одно удовольствие, ничего не бесит, все плавненько, стабильно, шустро. Думаю не стоит все расписывать, тут реклама не нужна)
- Достоинства:
- мощное железо, прочный, современный дизайн
- Сергій С***
Теж замовив собі . 26.05 приїде) покористуюся хоть пару місяців і напишу відгук. Екран гарно показує? Десь читав відгук то писала людина що в них процесор горить бо температура його велика. Як думаєте нісенітницю пише чи ні? А один писав що як купиш ноутбук чи ПК то зразу пасту міняють на дорогу хорошу
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 2. Объём SSD: 1 ТБ
якісні матеріали, все подобається
- Достоинства:
- Матеріали, емоції при використанні
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 3. Объём SSD: 512 ГБ
ноут виглядає преміально, працює швидко та впевнено, у повсякденних задачах і в іграх показує себе чудово, екран 165 Гц дуже приємний, картинка плавна, продуктивності вистачає з великим запасом, окремо сподобався дизайн, підсвітка та загальне відчуття від користування, справжній ігровий ноутбук, покупкою повністю задоволений, рекомендую тим, хто шукає потужний ноутбук для ігор, навчання, роботи та мультимедіа, моя особиста оцінка 1010, за такі кошти краще не знайдете взагалі нічого
- Достоинства:
- сучасний процесор Intel Core i7-14650HX, ключове "Highest performance", тобто найпродуктивніший клас мобільних процесорів для ноутбуків, Intel прямо вказує HX як сегмент для ноутбуків із максимальною продуктивністю
- Недостатки:
- якшо б його ціна була 100к+, то ще ладно, а тут про які недоліки взагалі можна говорити за таку ціну?
- Руслан Л***Продавец: Rozetka. Аналог: 1. Объём SSD: 1 ТБ
Ідеально!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 2. Объём SSD: 1 ТБ
Придбав на подарунок, з вигляду непоганий, конфігурація хороша.
З мінусів: звук жахливий, як я зрозумів там динаміки йдуть донизу, і ще напевно попався брак, бо на 40% гучності лівий динамік дзижчав. Екран ще має засвіти. Вдалося повернути- Достоинства:
- Конфігурація і швидкий доступ до заміни деяких компонентів і чистки вентиляторів
- Недостатки:
- Звук, засвіти
- Сергій С***
В мене динаміки дуже чисто грають на 100%. Шикарні. То можливо вам такий попався(
Теж повернув ноутбук, дуже багато IPs glow на ноутбуці, засвіти як на дешевому екрані, я розумію що для ips це в деякій мірі норма, але ну дуже поганий екран, кольори більш менш, але все інше за такі гроші могли б бути і краще, але як є, впевнений, що це саме на нашу країну такі екземпляри завозять! Раджу перевіряти екран перед купівлею!
- Достоинства:
- В цілому крутий ноут, якісна збірка, охолодження, але екран..
- Недостатки:
- Поганий дисплей
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Аналог: 1. Объём SSD: 1 ТБ
Повертаю.
З критичних проблем - екран. Матриця жовтить. Калібровка не дає достатньо синього, яскраві кольори завалені. А зверху засвіти, що за пару годин роботи стають дійсно яскравими.
З особистих вражень ще жахлива клавіатура. Після мого старого омена відчулась дешевою і неприємною на дотик. Слизька й без нормального покриття, випадкові натискання не рідкість, а однією рукою натискати по типу Fn+F8 дуже важко, пальці ковзають по слизькій поверхні клавіш. Через великий тачпад сама клавіатура дуже високо, ще й далеко від боків, що робить дуже незручним використанням WASD. А ребра корпуса дуже гострі, після пробної довгої ігрової сесії потім добу боліла рука, бо ребро впиралось і натерло. Така клавіатура підійде тільки під дуже велику чоловічу руку хіба.
Окремі проблеми приносить софт Асус і збої в стабільності і неінтуітивність, та тут вже сильно заглиблюватись не буду. Мілких негативних вражень було багато.- Достоинства:
- Задня кришка без болтів. Легкий достп до куллерів.
- Недостатки:
- Багато мілких і не дуже. Відчуття дешевого ноута.