Отзывы покупателей о Краплі на холку ''Селафорт'' від зовнішніх та внутрішніх паразитів для котів вагою 2,6-7,5 кг (№1) KRKA

Оценка пользователей 4.55/5
  • Отзывы про товар продавца Край
  • Валерія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Край

Все супер

• Ігор К***

Единственный препарат который сработал. Месяца три кошка даже немного не чесалась

Щиро дякуємо за такий відгук! Дуже раді, що ваша киця нарешті отримала полегшення і тривалий час не турбувалася через свербіж. Для нас дуже цінно знати, що засіб допоміг там, де інші не впоралися. Хочемо лише уточнити, що захисна дія однієї обробки Селафортом розрахована на 1 місяць. Для підтримання стабільного результату та надійного захисту від паразитів рекомендуємо обробляти кицю щомісяця. Бажаємо вашій муркотунці міцного здоров'я, комфорту та гарного настрою!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalWorld

Отлично

Достоинства:
    Отлично
  • Каміла К***

прийшли швидко блох немає

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWay

Спасибо. Всё соответствует описанию. Спасибо продавцу за быструю отправку.

• Федор К***

• Марина У***

Хорошие капли, работают

• Юрий Г***

Заказла четвертий раз .Ці краплі тільки і рятують .Заказуйте не пожалієте .Кіт кімнатний хватає обробки краплями на 1,5 роки .Не проміняю ні на які .Ціна не лякає коли знаєш що купуєш .Дякую Розетку .Ви найкращі !

• Олена П***

Функцію свою виконує. Дякую

Достоинства:
    Надійно
    Недостатки:
    Не виявила
  • Любов Я***

Якісні

• Юлія

дуже зручна упаковка, невелика кількість розчину, не тече по всій холці. Але... і суттеве але... від кліщів не тримає захист 1міс. на 3 тиждень в 2 котів знімали з голов кліщів. нажаль. Шкода, бо ціна недешева і розраховувала на заявлений строк захисту саме від кліщів.

Достоинства:
    зручна упаковка, заявлений спектр дії
    Недостатки:
    не тримає 1 міс від кліщів.

Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити важливий момент щодо дії препарату KRKA Селафорт. Він дійсно є якісним і ефективним, однак має чітко визначений спектр дії. Препарат працює проти: бліх, вошей, власоїдів, вушного кліща (отодектоз), гельмінтів токсокар, анкілостом та дирофілярій. Водночас він не діє на іксодових (вуличних) кліщів, яких тварини можуть підчепити під час прогулянок на вулиці. Саме тому, якщо кіт має контакт із зовнішнім середовищем, для захисту від іксодових кліщів рекомендується додатково використовувати спеціалізовані засоби.

• Юлія

Було б добре, як би виробник вніс уточнення на упаковці щодо кліщів. тому що найменування - кліщі, дещо вводить в оману. дійова речовина селамектин - така сама як в іншому препараті ( стронгхолд), тому я вирішила купити селафорт, який трохи дешевший, і якби знала цей нюанс, то зробила б іншій вибір. ми обробляємо дворових котиків - 9 котів, тому вартість має значення, але вуличні кліщі - це проблема.

Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом — це справді важливе зауваження. Хочемо уточнити, що діюча речовина селамектин, яка міститься як у препараті Селафорт, так і в класичному Стронгхолд, має широкий спектр дії проти внутрішніх і зовнішніх паразитів, однак не діє на іксодових (вуличних) кліщів. Водночас у препараті Стронгхолд Плюс додатково міститься інша діюча речовина — сароланер, яка якраз і забезпечує ефективність проти іксодових кліщів. Саме тому для тварин, які мають контакт із вуличним середовищем, зазвичай рекомендуються препарати з цим компонентом.
      Розуміємо, що назва “кліщі” може вводити в оману, і погоджуємось, що більш чітке уточнення було б корисним для власників тварин. Звертаємо увагу, що повний перелік паразитів і захворювань, проти яких діє препарат, завжди зазначений в інструкції та в описі на сайті — рекомендуємо орієнтуватися саме на ці дані при виборі засобу. Дякуємо вам за турботу про тварин і за те, що допомагаєте робити інформацію зрозумілішою

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay

Все прийшло швидко, товар якісний, беру не перший раз

• Ніна К***

Взяла для кішки. В неї вушний кліщ. Маю надію, що краплі допоможуть. Дуже сподобалась упаковка. Піпетка знаходиться не просто в картонній коробці, а ще й запаяна у фольговану упаковку. Такі краплі беру вперше.

Достоинства:
    Сподобалось все.
    Недостатки:
    Нема.

Щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобалась і упаковка, і сам продукт.
      Окрема подяка за фото вашої кішечки — вона просто чарівна!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWay

Отличные капли! Спасибо за быструю доставку!

Достоинства:
    Все хорошо!
    Недостатки:
    Нет!
  • Тетяна

Дуже допомогли ці краплі. Хоча спробували багато різних. Тепер замовляю тільки їх.

Достоинства:
    Зручні у використанні

• Олександра Л***

Стосовно кліщів, виявляється, що препарат тільки від вушних кліщів, а від головних паразитів - іксодових кліщів - захисну він не має. Була впевнена, що за такі кошти препарат комплексний. Обробила кота 2 тижні тому. Кіт живе вдома, але виходить на терасу гуляти, вчора приніс кліща. Будемо шукати більш комплексний та дієвий препарат.
    За такі кошти, це по суті тільки обробка від бліх, бо кліщі - тільки вушні, глисти - тільки дирофіляріоз. Безглуздий препарат.

Дякуємо вам за детальний відгук та що поділилися своїм досвідом.
      Хочемо трохи уточнити щодо спектру дії препарату Селафорт. Дійсно, він не забезпечує захист від іксодових кліщів — але варто враховувати, що не всі протипаразитарні засоби є універсальними. Багато препаратів поділяються за спектром дії: одні працюють проти бліх та внутрішніх паразитів, інші — саме проти кліщів, і часто для повного захисту потрібна комбінація або підбір засобу під конкретні умови утримання тварини.
      Щодо гельмінтів: препарат діє не лише на дирофілярії, а й на найпоширеніші види круглих глистів (нематод), зокрема анкілостоми та токсокари, які найчастіше зустрічаються у котів.
      Також важливо відзначити, що Селафорт має високу ефективність проти бліх: він впливає не тільки на дорослих особин, а й перериває цикл їх розвитку, діючи на яйця та личинки. Це допомагає не просто позбутися паразитів, а й запобігти повторному зараженню.
      Окрім цього, препарат ефективний проти отодектозу (вушного кліща). Це дуже важливо, адже отодектоз є поширеною проблемою у котів і може викликати сильний свербіж, запалення вуха, утворення темного нальоту та навіть ускладнення при відсутності лікування. Своєчасна обробка допомагає не лише усунути паразита, а й запобігти розвитку дискомфорту та вторинних інфекцій.
      Розуміємо ваше очікування щодо «комплексного» захисту, особливо якщо котик має доступ до вулиці. У таких випадках дійсно варто підбирати препарат або схему обробки з урахуванням ризику іксодових кліщів.
      Сподіваємося, ця інформація буде корисною та допоможе вам обрати оптимальний захист для вашого улюбленця.

• Елена К***

Не знаю, як моїй киці, а мені подобається користуватися ціми краплями.))

• Леся С***

Якісний продукт за прийнятною ціною

Достоинства:
    Ціна, зручно забирати

• Тамара

Дієве проти бліх. Подразнень шкіри чи інших негативних впливів на нашому котику, не виявили.

Достоинства:
    Дієве, ціна.

• Сорочинська С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWay

Швидка доставка, дбайливе пакування, дякую.

• Ярослав Н***

Дякую, все супер

• Ольга Д***

Зручно наносити. Дію ще не видно бо використовувала вперше і декілька днів тому

• Володимир П***

Швидко і надійно!

Достоинства:
    киці сподобалось!
    Недостатки:
    немає!

• Ярина

Достоинства:
    Якість

• Татьяна Ш***

Рекомендую

• Ірина В***

Цей препарат купую не вперше. Киця добре його переносить. Побічних явищ не було.

• Константин Б***

Товар соответствует описания

Достоинства:
    Цена

• Яна Ц***

Якісні краплі. Добре працюють, Кіт задоволений )

• Ольга С***

Наче допомогли на місяць годиться

• Василь М***

Якісний, вистачило однієї обробки.

• Ірина К***

Прийшли без стикерів, хочу позначено що вони мають бути:(

• Рита Л***

Швидко надіслали, препарат працює.

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Людмила М***

Моїм котикам підходить

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Єлізавета Л***

Брала двом кішкам, переносимість ідеальна при тому що одна алергік, інша має проблеми з травленням. За два прийоми пройшов блошиний дерматит і нових бліх немає.

Достоинства:
    Поки все прекрасно працює

• Ірина.

Хороший препарат,ві підшкірного кліща.Кішка чухалась,були калічки,лікарі,казали алергія,аж одна знайома порекомендувала.Швидко доставили.

• Гудкова Л***

Дієвий препарат.

Достоинства:
    Дуже краплі допомогли.