- Слісарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Прості акумулятори, такі точно як були з моїм "ноунейм" шурупокрутом, лиш наклейки інші. Підійшли повністю і працюють, більшого мені не треба.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Добрі.
- Анатолий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Всё работает отлично.
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Пока нет.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Супер батарея,довготривалої дії! Рекомендую продавця!Товар належної якості!
- Достоинства:
- Потужні!!!
- Недостатки:
- Трохі туговато заходять на шуруповерт, треба обережно.
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Товар отримав швидко. Повністю підійшли до шуруповерта. Вставляються з невеликим зусиллям, виймають я так само. Товаром задоволений.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Трохи не підійшли за кріпленням тому розібрав та перекинув нутрощі в свої старі корпуси акумів, стало як рідне. Шурік ожив та крутить як новий. Всередині елементи на 2000 Аh проти моїх старих на 1300 що не може не радувати, хоча на корпусі написано 1500 Ah). Тому у кого подібні збірки на 12 Вольт беріть і не сумнівайтесь, перекинете в свої корпуси і без всяких пайок сварок та перепаковок отримаєте гарні аккумулятори. Прикріплюю фото свого шурика щоб стало зрозуміліше чим відрізняються корпуси.
- Достоинства:
- Адекватна ціна та якість
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
На Craft-tec підійшли як рідні. В роботі ще не пробував
- николаенко о***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Акум, супер. Качественные, 2ампера 100%
Чуть пришлось подрезать,но доволен
Зборка лучше заводской. Удивился.
Советую,- Достоинства:
- Цена, качество,быстрая доставка.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Брав на заміну "дохлому" акумулятору для 12-вольтового шуріка з іншого сайту. Пропозиція більш ніж приваблива. Відправили швидко, отримав наступного дня. Акумулятори підійшли, заряджаються нормально. Шурік "ожив" і почувається бадьоро. На етикетці виробник помилково вказав 21V, хоча це акумуляторна збірка 3S - 12V. Пластикові защібки туговаті - тримають добре, але й діставити треба затиснувши їх двома руками. Не критично, але зважайте. Загалом, це гарна угода! Раджу до придбання!
- Достоинства:
- Ціна, швидкість доставки, якість матеріалів
- Недостатки:
- Тугі защібки