- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальні повнорозмірні навушники якщо по акції, але нічого видатного. Все працює, задачі виконують. Зручні. Не для мультимедіа.
- Достоинства:
- Зручні, гарно сидять, не пріють вуха, не тиснуть. Зручно перемикати між блютус на пк та lightspeed на ps5. Нормальний варіант особливо по знижці.
- Недостатки:
- Немає запасу гучності, так собі шумопоглинання, посередній баланс звуку: сильні баси,слабкі середні і високі, батареї вистачає на 1,5 дні активного використання, немає джека.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
користуюсь пів року і вирішив малому теж купити такі. використовую для кс2 і послухати музику в ютубі,для мене вони ідеальні
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш вибір!
- Андрій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цілому непогані універсільні навушники (робота, музика, ігри). Легкі, приємна тканина, чудове підключення
- Достоинства:
- Ціна, універсальність
- Недостатки:
- Іноді не вистачає максимальної гучності, хотілось би мати більший запас
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогані навушники в цілому, Ghub їх не бачить, і як на мене можно було би трохи гучнішими зробить.
- Іван Р***
Ладно, громкость звука я пофиксил, стали играть на много громче, но по умолчанию громкость просто отвратительная, была мысль о возврате.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За цю ціну мабуть норм, сподіваюсь проживуть декілька років
- Достоинства:
- Зручні з окулярами, вуха та голова не болять, непоганий звук, швидка зарядка
- Недостатки:
- Немає додаткових кнопок управління (пауза, наступний трек і т.д.), не дуже гучні (мені не критично, комусь може не сподобатися)
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
наушники гарні, звук прекрасний
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
До цих навушників були g435, і хочу сказати що це новий уровень! Деякі деталі навідь схожі на г435, але все тут краще, амбющюри виповнені з товстої тканини та завдяки посадці навушників та амбюшюрам шумоізоляція топ! Мікрофон вже не встроєний як був на моїх останніх навушниках, його можна видвигати, та самі навушники дуже легкі - 210г
- Достоинства:
- Гарна шумоізоляція, мікрофон, розмір, амбюшюри, конструкція
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ніколи не пишу відгуки, але тут реально підгоріло. Довго вибирав і повівся на відгуки на Rozetka.
Зрозуміло, що амбушюри тканинні, але шумоізоляції немає взагалі. Чути кожен шорох у кімнаті, відповідно й ззовні також шумно. І це при тому що гучності дуже не вистачає.
Коли розпаковував то бачив шо вони вже розпаковувались, і через 15хв поняв чого - я б їх теж не забирав.- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Відсутня шумоізоляція. Тихі. Ціна.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую, хороший звук і дуже легкі
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все добре працює!
- Панченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер дуже сподобалися
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пока усе ок, да , нет звуковой карты, но это беспроводные наушники, удобные, легкие, тканевые амбушуры
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Нет звуковой карты
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Цілком влаштовує звук для ігор. Для музики на мою думку «заглибокі» баси. Пробував з PS5 через донгл конектить і до ноута по Bluetooth. Дуже зручне перемикання між lightspees та Bluetooth. В моєму випадку це дозволяє не витягати кожен раз донгл.
- Достоинства:
- Звук, вага, зручність
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Найкращі навушники за свою ціну
- Достоинства:
- Хороший мікрофон та звук
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник брендуДоброго дня Олександр! Дякуємо за ваш вибір та позитивний відгук.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
чудові навушники
- Недостатки:
- мікрофон, але він мені не потрібний, так що толком рахувати це як недолік не буду
- Світлана І***
Підкажіть що з мікрофоном не так? )
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна ергономіка. Легкі і комфортні. Є запізнення звуку в іграх.
- Достоинства:
- Комфортні.
- Недостатки:
- Запізнення звуку в іграх.
Представник постачальникаДоброго дня! Навушники Logitech G321 Lightspeed справді вирізняється легкістю та ергономікою, що робить їх зручними для тривалого використання.
Для мінімізації затримки рекомендуємо використовувати LIGHTSPEED Wireless через USB-приймач, який забезпечує стабільне з’єднання, спеціально оптимізоване для ігор.
Дякуємо, що обрали Logitech!- Олександр О***
Скажіть будь ласка, затримка звуку по радіоканалу чи по блутузу?
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень удивился качеству звука , звук с полным погружением. Очень легкие и удобные , уши не давит, все мягко и комфортно
- Достоинства:
- За такую цену очень качественный звук и удобство
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники
- Достоинства:
- Звук та мікрофон хороші
- Недостатки:
- Поки не виявив
- СергійПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Одразу написали товар приїде 6 числа , після отримую повідомлення , що тільки 8 буде відправлення
Розетка ви дно
- Іван Л***Продавец: Rozetka. Цвет: White
Придбав навушники менше місяця тому, вцілому задоволений якістю гарнітури.
Легкі, не давлять у вуха, але є недолік - не підтримуються софтом від Logitech G-HUB. Вже близько пір року в продажі - досі не підтримуються(- Достоинства:
- Легка вага, доволі якісні матеріали, зручні
- Недостатки:
- Немає підтримки досі в G-HUB софті Logitech