- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1.2 кг
Плохо растворимый порошок 'ну за такую цену 'норм
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Доброго дня, Олексію!
Дякуємо, що поділилися своїм враженням.
Нам щиро шкода, що порошок не повністю виправдав Ваші очікування. Ми обов’язково передамо Ваш коментар команді якості для детального опрацювання.
Зі свого боку хочемо зазначити, що продукт розроблений таким чином, щоб повністю розчинятися у воді, однак на це можуть впливати температура води та режим прання.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1.2 кг
Хороший пральний засіб, добре пере, приємний запах, не викликає на тілі алергію.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Для себе не виявив!
Дмитре, дякуємо за високу оцінку!
Раді, що порошок виправдав ваші очікування за якістю та не спричинив алергії.
Ми ретельно слідкуємо за якістю та безпечністю наших засобів, тому ваша оцінка для нас дуже цінна.
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1.2 кг
Порошок сподобався, не викликає алергії, немає хімічного противного запаху. Відпирає на 5.
- Достоинства:
- Справляється із застарілими плямами, не викликає алергії
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1.2 кг
Пере з першого разу,без повторного полоскання. Без запаху, що для мене плюс - я додаю окремий кондиціонер.
- Достоинства:
- Без запаху
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1.2 кг
Не викликає алергії, що для мене важливо. Перу і свої речі, і чоловіка. Швидко виполіскується. Сміливо рекомендую
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1.2 кг
Звичайний універсальний порошок, нічого зайвого. Підходить і на кожен день, і для більш брудного одягу. Після прання речі не тхнуть хімією.
- Достоинства:
- добре пере, приємно пахне
Щиро дякуємо, Олексію.
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені.
Ваш відгук чудова мотивація для нашої команди!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1.2 кг
Порошок адекватний. Мене влаштовує — речі чисті, біле біле, кольорове не линяє. Ще й підходить для ручного прання, що рідкість.
- Достоинства:
- Ціна/якість
Оксано, вдячні за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили універсальність засобу та його дбайливе ставлення до білих і кольорових речей саме така ефективність зараз дійсно рідкість.