Отзывы покупателей о Шуруповерт акумуляторний ProCraft PA20Li (1 АКБ)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехЦум

Приехал. Работает. Шпуля металлическая несъемная - это добавляет уверенности. Больше нечего рассказать, неделю пользуюсь.

Достоинства:
    Легкий, компактный, в руке лежит хорошо
    Недостатки:
    1 акб, зарядник штекерный.
  • Ямелинец Т***

Сказати що я задовооений це нічого не сказати. Я у захваті! Уявіть таке маленьке чудо потужністю 50 нютонметрів! Крім того у цей маленький кофр помістився щей гайковерт на 180 нютонметр! Я розумію, тут окремі пишуть "не те, обманули, в описі 210" - ви серйозно? Візьміть в руку ці девайси. Як на мене 50 і 180 це вже краще за бренди на кшталт мілвокі, макіта чи деволт, при їх габаритах. Так,,вироби не легенькі, і як на мене це добре! Це означає що вироблені вони з металу, а не пластмаси. Вони зручні, компактні і потужні! Згадайте якими були шуріки на 38 нм років 5 тому. Думаю фахівці мене зрозуміють. А профанам порада - не ганьбіться. До речі, саме профанам раджу! Не пошкодуєте. За цю ціну ви купите лише галімий, навіть не китай! Оцініть як компактно у кофр помістились два девайса!

Достоинства:
    Потужний, компактний, добре лежить в руці.
    Недостатки:
    Невиявив
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Нікіта Ф***

Впринципі не поганий шурік, але прийшов з поламаним боксом і кривоватим патроном( на фото вказав) в руці сидить добре прорезінений з усіх сторін. Поки тільки забрав з пошти в роботі ще не пробував

Недостатки:
    Патрон, бокс

• Сергій Б***

Де фото? Як справи з патроном?

• Андрій

Все ок но зарядку поклали дешеву на один ампер!!!

• Антон

за 2 години зарядиться. норм. сильно швидше літій то і не варто заряджати