Отзывы покупателей о Колготы 20 Den женские Conte Bikini 2 р Коричневые (4810226005903)
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TightsStore. Размер: 2. Цвет: Графит
Дякую, гарні та якісні колготи
- Продавец TightsStore
Добрий день! Дякуємо за гарний відгук!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 4. Цвет: Мокко
Колготки соответствуют размерной сетке. Красивые.
- Достоинства:
- Качество.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 4. Цвет: Мокко
Дякую!!!
- Достоинства:
- Дуже зручний, приємний на дотик
- Недостатки:
- не має
Соответствует
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 4. Цвет: Кофе с молоком
Колготи класні, якісні, добре тягнуться, люблю цей виробник
- Достоинства:
- Якість відмінна
- Недостатки:
- Не знайшла
- ОляПродавец: Rozetka. Размер: 3. Цвет: Мокко
Декілька останніх років надаю перевагу лише фірмі Conte. Ніколи не підводили. Тонкі, приємні до тіла колготки. Гарний колір. Хороша якість,тому не потрібно щоразу купувати нові. Однозначно рекомендую придбати!
- Достоинства:
- Ціна, якість колготок
- Недостатки:
- Не помітила
- Назар О***Продавец: Rozetka. Размер: 3. Цвет: Мокко
Тонкие колготки.
порвались сразу же!
Плохое качество.
НЕ покупайте!!
- Валентина С***Продавец: Rozetka. Размер: 4. Цвет: Графит
Колготки сподобались. Вони щільні , гарно сідають по тілі. Гарно стягують. Мають легкий колір на нозі. Носяться добре.
- Достоинства:
- Щільність
- Мария Н***Продавец: Rozetka. Размер: 4. Цвет: Графит
Досить щільні і зручні, надійно сидять і не сповзають. Люблю цю модель. Доставка швидка.
- Алена В***Продавец: Rozetka. Размер: 3. Цвет: Бронзовый
Хороший колір. Мені подобається якість колгот цієї фірми. Багатьом не подобається сильний блиск колгот, але якість хороша.
- Достоинства:
- Колір, якість
- Елена Е***Продавец: Rozetka. Размер: 4. Цвет: Кофе с молоком
Найкращі капронові колготки! Вже не один рік купую тільки Conte. Дуже гарна якість. Міцні, практично не рвуться. Стрілку теж не просто залишити, якщо звичайно носити акуратно. Висока посадка, як я люблю. Одягаю їх під сукні, щоб трохи підтягнути животик. Шви плоскі, тому не заважають у взутті, як буває з іншими колготками. Бавовняна ластка подовжує період шкарпетки і зручно сидить на пальцях. Рекомендую кожній дівчині придбати!
- Достоинства:
- Відмінна якість
- рижа я***Продавец: Rozetka. Размер: 4. Цвет: Бронзовый
Одні з бюджетних і дійсно міцних колгот. Гарно "седять" там де потрібно стягують. Рекомендую
- Достоинства:
- Міцні