Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детские колготки 2-3 года хлопковые ESLI E 19С-188СПЕ 92-98 см Серые (4810226506608)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Коли шукала сірі колготки по крамницям, скрізь був меланж і продавчині як одна казали, що немає таких які хочу я, а виявилося є! Якісні чудові колготки, з одним швом по центру. Замовляла собі під теплу сіру сукню розмір 158-164, мій зріст 161 см, ОБ 91 см, ОТ 63 см, сіли ідеально, я в захваті.

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Віра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 92. Цвет: Серый

Колготи виглядають якісно. Як і завжди була продукція білоруської! марки Conte. І варто відразу зазначати, що ця марка Esli - це те ж саме, що і Conte. Зазначайте це, будь ласка. Існують клієнти, для яких це є важливим, як є для мене, - не купувати їхні товари, підтримуючи країну-союзника росії.

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 158. Цвет: Серый

Брала для худенького хлопчика, колір колгот приємний сірий, якість хороша, не перший раз беремо. Треба брати на розмір більше. На зріст 140 взяли спочатку 140-146, виявилися незручними по довжині, а 152-158 добре, з невеличким запасом на сезон.

• Хоменко П***

Хочемо також взяти для хлопчика. Дякую за підказку. Будемо брати на розмір більші.

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 80. Цвет: Серый

Якісні колготки. На худеньких діток гарно лягають.

Достоинства:
    Ціна-якість, відповідають розмірній таблиці, на худеньких ніжках сидять відмінно
  • Богдана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 158. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

вдягали вже три рази, ще й досі жодної дирки :)- це знак якості

Достоинства:
    якісні колготки
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Терещук Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 80. Цвет: Серый

Колготи якісні, замовила після білих, тобто вже знала яка якість. Але колір... Сірий темний. Взагалі не на такий чекала. Я би сказала більш для хлопчика підійде.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не відповідає колір, але кого влаштує такий можна брати
  • Катя Р***
    Продавец: Rozetka. Рост: 80. Цвет: Серый

Качественные колготки. Никакой аллергии не вызвали. После стирки форму не потеряли.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету