- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Красный
Дитина ще не бачила але я перевірив чудово працює
Стріляє на метрів 13-17 - Руслана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный
Отримали автомат, син задоволений. Дуже дякую менеджеру, відповів на всі питання, прислав відео як правильно все зібрати, також відправили швидко дякую за чудовий сервіс!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Белый
Зламавсь на другий день використання. Зовні це виглядало як пару пострілів, потім тріскотня без пострілів допоки не "схопить" зачеплення.
Під час розборки з'сувалось, що від'єднати подовження ствола без пошкоджень неможливо - муфта намертво фіксується під час первинного встановлення. Вочевидь для зменшення ремонтопридатності >:-( Ніщо не заважало спроектувати розборним! Розібрав подовження, розрізав фіксуючу муфту (потім змоделював та надрукував аналогічну, + зменшив стопорний виступ на основній частині аби можна було розібрати пізніш).
Основна поломка: в знижувальному редукторі в одної з шестерень відгризло зуб. Після дослідження під мікроскопом з'ясував, що це мікроскопічний "недолив" пластика в основі зуба при виготовленні шестерні, що знизило її механічну надійність. Змоделював та надрукував аналогічну з PETG - вже з тиждень працює нормально.
От вже не знаю, чи варто щось пред'являти техніці за 1,5к )) Наче і не копійка, але ж і не всі гроші світу. З іншої сторони - якби не 3D-принтер, я б той автомат викинув через день від початку.
З апгрейдів планую встромити туди два 21700 аккума по 5А кожен, бо ті шо стоять - хрінь повна.
Таке...- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, обвіси, пакування
- Недостатки:
- Низька ємність аккума, якість механічної частини, неможливість розібрати без пошкоджень
- Продавец B and D
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Хочемо звернути увагу, що дана модель передбачає можливість складання та розкладання без пошкоджень, за умови дотримання інструкції виробника. Ми детально показуємо процес розбирання та збирання саме цієї моделі у наших відео в TikTok та Instagram.
Щодо акумулятора — встановлений акумулятор є штатним і постачається виробником за замовчуванням для цієї моделі. Ми не змінюємо комплектацію та не втручаємося в конструкцію товару перед продажем.
Нам шкода, що у вас склалося негативне враження про товар.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.
- Бедык С***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Красный
Дуже класна іграшка, рекомендую
- Достоинства:
- Ідеальний подарунок для будь якого віку
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Красный
Велике дякую за замовлення! Все на високому рівні, що доставка, що якість. Дитина задоволена на всі 100 %
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Красный
Малому дуже сподобався автомат.
- Достоинства:
- Хороший автомат
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Красный
Дякую, подарунок дитині дуже сподобався, сказав що купить ще одного
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Красный
Класний автомат, дитина в захваті! 2 режими стрільби (одинична та автоматична), 2 приціли (звичайний та оптика), 2 магазини для орбізів, 10 тис орбізів у комплекті. Акумулятор за 3 дні не розрядився. Продавець зв'язався одразу після замовлення, все підказав. Дякую! Рекомендую і продавця, і автомат!
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Недостатки:
- Не знайшли