Отзывы покупателей о Гель для собак и кошек Orozyme Орозим для борьбы с проблемами зубов и десен, 70 г

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Дякую за вчасно і швидко доставлений гель. Користуємося вже таким гелем два роки, все ок. І окрема вдячність за подарунок-смаколик для песика

• Продавец  Хвостосфера

Дякуємо вам за теплий відгук
      Нам дуже приємно, що ви вже стільки часу обираєте саме цей гель і залишаєтесь задоволені
      І, звісно, раді, що маленький подарунок для хвостика теж припав до душі Будемо раді вашим новим замовленням!

• Алена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Швидко доставили, за пару днів, дякую
    І дуже мило, що добавили ще смаколиків в посилочку

• Продавец  Хвостосфера

Дякуємо Вам за відгук Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені швидкою доставкою та маленькими приємними бонусами в посилці Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Оксана С***

Отримала замовлення. Продавець ще додав подаруночки (смаколики). Мої оцінили

Достоинства:
    Товар в наявності, швидка відправка, хороший термін придатності.
    Недостатки:
    Не було
    • Продавец  Хвостосфера

Дякуємо за ваш відгук Дуже раді, що замовлення сподобалось, а подаруночки припали до смаку вашим хвостикам Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Ветеринар порадив для нашої собаки гель Orozyme — результатом дуже задоволені Зубки стали чистіші, а подих значно свіжіший. Окремо хочу відзначити продавця: дуже гарна ціна, офіційний продукт і швидка відправка. Ще й поклали смаколики у подарунок, що дуже приємно Наступного разу ще замовлю тут смужки Orozyme. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки, смаколики
    • Продавец  Хвостосфера

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук Нам дуже приємно, що Ви задоволені Orozyme та нашим сервісом. Раді, що подаруночок теж сподобався Будемо раді Вашим наступним замовленням, у тому числі й смужок Orozyme!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Чудовий продавець! Замовлення відправили того ж дня, доставка дуже швидка. Ціна — одна з найкращих на маркетплейсі. Окремо приємно отримати смаколики у подарунок Рекомендую!

Достоинства:
    Смаколики у подарунок, ціна , швидка доставка
    • Продавец  Хвостосфера

Щиро дякуємо за такий теплий відгук Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені швидкістю відправки, ціною та сервісом. Раді дарувати приємні подаруночки для Ваших улюбленців Чекаємо на Вас знову!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Хочу відмітити швидку доставку, приємну ціну та ще й смаколиків поклали

Достоинства:
    Швидка відправка, та приємна ціна , смаколики у подарунок
    • Продавец  Хвостосфера

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Чудовий продавець! Як завжди швидка відправка, все якісно. Окремо приємно, що продавець завжди кладе смаколики у подарунок Рекомендую!

Достоинства:
    Швидка відправка смаколики у подарунок
    • Продавец  Хвостосфера

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що ви задоволені сервісом і замовленням. Нам дуже важливо тішити вас не лише якісним товаром, а й маленькими бонусами для улюбленців Чекаємо на вас знову!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Товаром задоволений смаколик у подарунок для моєї кішки поклали у коробку з замовленням.Відправка і доставка - все нормально.

• Продавец  Хвостосфера

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені замовленням
      Раді, що смаколик сподобався вашій кішці — стараємось додавати маленькі приємності для ваших улюбленців.
      Чекаємо вас знову!

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостосфера

Брав тут бо дешевше, дуже корисна річ,собаки похилокого без нього нікуди

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  Хвостосфера

Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та відзначили користь товару. Дякуємо, що обрали нас, будемо раді бачити Вас знову!