- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Khaki
Працює добре
- Достоинства:
- Багато функцій і зручний в управлінні.
- Недостатки:
- Немає .
- Олександр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Гарний красивий зручність у користуванні (скло не міцне)
- Достоинства:
- Зручність дуже мені сподобався
- Недостатки:
- Скло на екрані дуже вразливе тиждень не пройшов а годинник не показує подряпин не видно
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Khaki
Багатий функціонал за таку ціну
- Достоинства:
- Два ремінці
- Рома Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Поки все влаштовує...
- Достоинства:
- Якщо відключити функцій що не треба, то заряд місяць легенько тримає
- Недостатки:
- Поки нема
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Багато змінних екранів на любий смак, порівняв показники тиску, пульсу, кисню- різниця з цифровими медичними приладами склала всього 3 од. Знаючи цю похибку, не важко порахувати правильні значення, тим більше, що в паспорті чітко вказано- годинник не є медичним приладом. З основним призначенням справляється на ура, повністю відповідає зазначеним характеристикам. Компас і GPS взагалі великий жирний +. Дякую Розетці за оперативне та грамотне обслуговування.Товаром цілком задоволений.
- Достоинства:
- Стильний чоловічий годинник з чималим функціоналом, гарний амолед екран.
- Недостатки:
- Хотілося б більше автономності, при розмові іноді не вистачає гучності, але можливо це якість зв*язку
Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуже поганий,нічого правильно не показує,ні пульс ні тім паче тиск,навіть кроки рахує поки сидиш.
- Достоинства:
- Показує правильний час
- Недостатки:
- Все працює неправильно
Добрий день. Дякуємо,що поділились своїм досвідомі і нам прикро, що він виявився негативним. Хочемо звернути вашу увагу на те, що тиск подібні годинники вимірюють приблизний; пульс може показувати з невеликою похибкою, все залежить від того, як годинник прилягає до руки. Часті похибки можуть бути через зсуви, різкі руки та не інтенсивне прилягання годинника, - це ж і стосується вимірювання кроків. Сподіваємось, що інші функції вам стали в нагоді. Гарного дня.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Camouflage
Не рекомендую.
- Достоинства:
- Ідуть.
- Недостатки:
- За добу акумулятор сів на 30%, циферблат часів міняється сам, коли тільки зробиш рух і подивися на час.
Вітаю. Нам дуже прикро,що у Вас склалося таке враження, адже в нас євеличезна кількість клієнтів, яким дуже годинник сподобався. Термін експлуатації акумулятора також залежить від того як часто Ви використовуєте різні спортивні режими, а також як часто Вамнадходять сповіщення