- Аріна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage. Цвет: Beige
Стильна, якісна колонка. Решітка металева, покриття приємне- прорезинене, текстура шкіри. Класний звук. Гучності достатньо і для квартири, і для вулиці. Швидка зарядка, вистачає заряду надовго. Також працює від мережі. Я задоволена на всі 100%
- Достоинства:
- Якість матеріалів, звук, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Раді, що Вам сподобалось. Приємних прослуховувань
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage. Цвет: Beige
Два режими еквалайзера — дуже зручно: один для музики, другий для аудіокниг/подкастів. Перемикаються легко, різниця відчутна.
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage. Цвет: Beige
Неймовірно стильна! Бежевий колір, вінтажні ручки, естетика 70-х. Виглядає як елемент декору, хочеться поставити на видне місце
- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Раді, що Вам сподобалось.
- Вероника Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage. Цвет: Beige
Колонка виконана в ретро стилістиці. Якість і звук - супер. Рекомендую собі або на подарунок!
- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Приємних прослуховувань.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage. Цвет: Beige
Ретро-стилізація виконана якісно , не виглядає дешево, привертає увагу і служить стильним акцентом в інтер'єрі. Дякую!
- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Приємних прослуховувань.
- Гліб З***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage. Цвет: Beige
Дизайн привертає увагу, але головне - це звук. Потужності 40 Вт більш ніж достатньо для вечірок на природі або фону в квартирі.
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Dizage. Цвет: Beige
Я прям кайфонув. Колонка така естетична, стильна, приємна на дотик, якісно зібрана. А звук просто бомба. Не очікував, що така маленька колонка видасть таке потужне чисте звучання.
- Достоинства:
- Красива, потужна, якісна, компактна
- Недостатки:
- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Приємних прослуховувань. З повагою, магазин Dizage