Отзывы покупателей о Шорты для тайского бокса и кикбоксинга Venum Classic (Muay Thai Shorts) розовый р. L (Рост: 170–180 см | Вес: 55–65 кг)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер одежды: XL. Цвет: Черный

Це, мабуть, на дитину

• Катерина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер одежды: S. Цвет: Черный / Красный

Шорты такие как и должны быть. Это к предыдущему комментарию. Это наши уже не первые шорты, и они все изготавливаются из одного материала. Так что шотры топ!

Достоинства:
    На росто ребенка 132 см и весом 28 кг сели идеально. Рисунок качественный, нитки не торчат.
    • Продавец  F&R

Добрий день, Катерино!

Щиро дякуємо вам за детальний відгук та довіру до нашого магазину! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили якість шортів Venum Classic.

Ваш досвід як постійного користувача екіпірування для тайського боксу дуже важливий. Ми повністю згодні з вами: матеріал цих шортів — це класика для муай-тай, він забезпечує необхідну легкість та свободу рухів під час тренувань. Окрема подяка за уточнення параметрів дитини (зріст 132 см, вага 28 кг) — це допоможе іншим батькам точніше підібрати потрібний розмір.

Бажаємо вашому юному спортсмену продуктивних тренувань та лише яскравих перемог! Будемо раді новим замовленням у F&R .

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер одежды: XL. Цвет: Черный / Белый

Гарні шорти,якісні,зручні під час тренувань.

Достоинства:
    Гарні шорти,підходять для тренувань.

Добрий день, Ірино!

Дякуємо вам за зворотний зв'язок та високу оцінку!

Нам дуже приємно, що шорти Venum Classic виправдали ваші очікування щодо якості та комфорту. Ця модель спеціально розроблена для того, щоб не обмежувати рухи під час інтенсивної роботи ногами, тому ми раді, що тренування в них проходять зручно.

Бажаємо вам сили, енергії та нових спортивних досягнень! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Наталья О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер одежды: L. Цвет: Черный

Якість не сподобалась. Тонкий атлас.

Недостатки:
    Не можу повернути товар
    • Продавец  F&R

Добрий день, Наталіє!

Нам прикро, що товар не повною мірою виправдав ваші очікування.

Хочемо пояснити, що модель Venum Classic виготовляється з міцного та водночас легкого нейлону. Це професійний стандарт для екіпірування у тайському боксі: матеріал має бути тонким та невагомим, щоб забезпечувати максимальну швидкість та свободу рухів під час ударів ногами, при цьому залишаючись дуже витривалим до розривів.

Щодо повернення — ми завжди працюємо згідно із законодавством. Якщо шорти не були у використанні, збережено їхній товарний вигляд та бірки, ви можете оформити повернення протягом 14 днів. Будь ласка, напишіть нам у чат кабінету покупця Rozetka або зателефонуйте за номером із замовлення, і ми допоможемо вам оперативно розв'язати це питання.

Сподіваємося на ваше розуміння.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер одежды: XL. Цвет: Черный

Якість топ. Обслуговування і зв'язок теж

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Жодних