Топи продажів

Отзывы покупателей о Рюкзак дорожный туристический большой на 40л вместительный походный водонепроницаемый легкий крепкий усиленный надежный городской универсальный мужской женский школьный для ноутбука 15 дюймов студента роботы путешествий черный

Оценка пользователей 4.8/5
  • Юрий Є***

Не пошкодував!

Достоинства:
    Об'єм, дизайн,матеріал.
    Недостатки:
    Може далі буде.
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Дуб Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Дуже задоволені вибором. Функціональний, багато кишень

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Невиявлені
    • Продавец  MARITIM

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Легкий та зручний рюкзак. Але промокає при середньому дощі. Не вистачає чохла на дощ.

Достоинства:
    Легкий та зручний.
    Недостатки:
    Не вистачає чохла на дощ.
    • Продавец  MARITIM

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Замовлення отримала дуже швидко. Товар відповідає опису.

Достоинства:
    Вмісткий
    Багато кишень

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Рюкзак дійсно якісний та водонепроникний.Справжній туристичний рюкзак.Шви прошиті якісно.Багато відділень.А головне великого об'єму.Товар рекомендую(не плутати з міським рюкзаком)як спеціальний а не іміджевий.

Достоинства:
    Вага,об'єм якість
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  MARITIM