- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
Придбав на заміну клавіатури Hator Rockfall Mecha 2, яка почала дублювати натискання. Дуже був розчарований, що немає 100% із Hot Swap, я б її взяв та ніколи б не міняв, але сталося як сталося.
Так званий "коір тайпінг" - прикольно, але не моє взагалі, не розумію цього тренду, треба звикати, після попередньої - не можу класти пальці на клавіатуру, треба постійно контролювати це, але я думаю, це вже діло звички.
В цілому софт доволі зрозумілий, але досі не розумію логіки, для чого було замінювати старий, який був максимально зручним.
У співвідношенні ціна-якість - це хороший продукт, перепробувавши безліч інших клавіатур - всі мали якийсь недолік, який відштовхував, шукав 100% RGB Hot Swap без Gasket або із стійким, який не відчувається як "Желе" та можливість програмування Fn блоків. Ця клавіатура ідеально підійшла під всі мої вимоги.
Також дивним є рішення винесення індикатора NumLk на саму підсвітку. Чому не зробити ще один отвір - питання. (Якщо це можна вимкнути - будь ласка, підкажіть, буду вдячним)- Достоинства:
- Ціна, конструкція, можливості
- Недостатки:
- Софт, відсутність вибору свічів, дивні дизайнерські рішення
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
Протягом лише одного місяця використання клавіша V почала спрацьовувати двічі або навіть тричі при одному натисканні. Хоча проблему можна тимчасово вирішити заміною світча з іншої клавіші, це все одно викликає розчарування. Враховуючи такий досвід експлуатації за настільки короткий термін, я не можу рекомендувати цю клавіатуру, особливо тим, хто розраховує на її надійність і довговічність.
- Достоинства:
- Виглядає гарно, гарний звук
- Недостатки:
- Довговічність та надійність
Представник постачальникаВітаємо! Нам шкода, що у вас склалося таке враження.
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку в розділі «Підтримка» на офіційному сайті hator.gg.
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
Дякую вам,дуже гарна та якісна клавіатура,я молюся щоби вона прослужила довно,дуже сподобалася
- Достоинства:
- Якість матеріалу,та якість свічів та їх звук
- Недостатки:
- Боронь боже щоб їх і не було
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR.
Бажаємо приємного користування!
- Тараненко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
Звук просто кайф, багато режимів налаштування rgb, приємна на дотик.
Повністю задоволена
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR.
Бажаємо приємного користування!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
Эта клавиатура реально лучшая, что у меня были за всё время. Причём не просто нормальная, а именно такая, к которой вообще не хочется придираться, она прекрасна во всём.
Первое, что зацепило это звук и ощущения от нажатий. Она удивительно тихая для механики, без лишнего дребезга, а сами клавиши нажимаются настолько мягко и плавно, что печатать и играть одно удовольствие. Прям иногда хочется лишний раз что-то набрать.
По внешке тоже полный порядок, строгий, аккуратный дизайн без перегруза, смотрится дорого и стильно. Подсветка яркая, сочная, всё настраивается как угодно, можно и спокойно сделать, и наоборот поиграться с эффектами.
Отдельно порадовал софт, удобный, понятный, без танцев с бубном. Всё быстро настраивается, ничего не глючит, работает как надо.
В итоге это вообще без преувеличения, клавиатура на 10 из 10. За свой прайс это просто топ, который легко может конкурировать с куда более дорогими моделями.- Достоинства:
- 10/10
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за детальний відгук та вибір продукції HATOR.
Бажаємо приємного користування!
- Аникій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
До цього мав клавіатуру з лінійки Rockfall, тому є з чим порівняти від цього ж виробника
Не можу сказати про свічі багато, вони відчуваються доволі приємно, і напевно, коли руки звикнуть до нової клавіатури повністю - все буде супер, проте наразі відчувається те, що клавіши одночасно натискаються і занадто легко і занадто туго одночасно,- не знаю як це пояснити у тексті, але у Rockfall клавіатурі такого не було. Я б не відносив це до мінусів, просто інші свічі зі своєю особливістю, до якої потрібно звикнути.
Що дійсно дуже не подобається - новий софт для клавіатури. Я досі не розумію, чому HATOR замість створення якогось загального, уніфікованого софта для своїх приладів створюють кожну програму окремо. При чому ну я ще розумію, коли це окремі програми для навушників, миші та клавіатури, але навіщо було розробляти 2 окремі версії софта для клавіатур серії Rockfall та Skyfall? При цьому, що софт у Skyfall як на мене менш зручний:
1. Менші можливості кастомізації підсвітки.
На клавіатурі Rockfall можливо було налаштувати постійне підсвічування одним кольором і окремо налаштувати підсвічування іншим при натисканні. І вони могли працювати одночасно. Тут же такої можливості нема - хочеш, аби клавіші підсвічувалися? - тобі при натисканні нічого не буде змінювати колір. Хочеш, аби при натисканні щось змінювало колір? - тоді сиди без підсвітки взагалі і обирай режим Shadow. Те само стосується декількох інших режимів, що були присутні на софті для Rockfall
2. Відсутність можливості зробити макрос на відкриття програми.
Я не розумію, чому у 100% версії є цілих 2 додаткові кнопки під макроси, але на них можна забіндити лише усіляку мультимедіа, клавіші і макроси з послідовностями кнопок. Ще більше питання виникає від того, що у софті для Rockfall така можливість була. Тобто ви робите клавіатуру, на яку додаєте додаткові кнопки для макросів, але даєте менше можливостей для їх реалізації ніж у іншій вашій же лінійці?
Загалом не можу сказати, що мені не подобається ця клавіатура. Вона просто нормальна, нічого такого "Вау", шкода в основному за софт- Достоинства:
- 2 додаткові кнопки для макросів, кноб для керування мультимедіа
- Недостатки:
- HATOR PC SyncHUB
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за детальний відгук та вибір HATOR.
Ми працюємо над розвитком програмного забезпечення. Для цієї серії вже доступний веб-інтерфейс HATOR SyncHub, який дозволяє виконувати налаштування без прив’язки до операційної системи.
Ваші зауваження допомагають нам у подальшій роботі над продуктами.
Якщо в процесі користування виникатимуть запитання, ви можете звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат на сайті hator.gg.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
Файна клавіатура як на свою ціну.
- Достоинства:
- Перемикачі HATOR Aurum, змащені стабілізатори, багатошарова шумка
- Недостатки:
- Підключення тільки по кабелю
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Lemon. Раскладка: Английская / Украинская
Неприятная особенность: Ряд с Shift значительно выше нижнего. Клавиши в нижних 2х рядах получаются как заостренные в нижней части из за того что смотрят к центру. Конструкцию попытались как бы закруглить.
Немного неприятно нажимать Space, сами же знали про проблему, так как в центре пробел сглажен, что улучшает ситуацию. Причем если клавиатура стоит не на ножках, то прям совсем неприятно жать у краев, где он по прежнему острый.
Нажатие Alt + Z тоже немного проблематично из за этого. Z нажимается значительно раньше, если жать ровно между клавишами.
1. Оверлей NVIDIA не открывается, если сначала нажата Z
2. Применение способности на себя в Dota 2 тоже сначала нужен именно ALT.
Я видел в прошивке snapkey, но оно лишь частично исправляет проблему, нужно прям моментально нажать 2 кнопки. А так же:
1. Работает только с открытой программой клавиатуры.
2. Конфигурация snapkey слетает после перезапуска.
3. Комбинации не более 1й на каждую клавишу и ALT + X уже не дает назначить.
Если это закругление сделано для удобного печатания 10ю пальцами, с чем в теории можно согласиться, то в магнитке можно было бы сделать разные шаблоны, где ALT Z X срабатывал бы в разных местах.
Вопрос к Hator: Почему не выпустили магнитку в размере 100? Даже если у вас запланирован выпуск модели на 100, сделайте черный вариант, белый - очередной отталкивающий фактор, прямо как PRO/WIRELESS версия этой модели.
Не минусы, личный опыт (после других клавиатур):
1. Enter высотой в 1 ряд, раньше был в 2 ряда, постоянно жму \ (Даже учитывая что на ноутбуке он тоже в 1 ряд, но ни разу с этой проблемой не сталкивался)
2. Огромные кнопки Space/Enter очень вязко ощущаются.
3. Без подставки под руку непривычно. Опционально (подключаемая/приобретаемая) подставка к клавиатуре было бы неплохой опцией.
4. Клавиши FN1 и FN2 тут кастомные и на них не работают бинды в программах. Раньше я FN и MENU использовал для мута Discord, тут не выйдет.
4.1. Предложение к Hator: Можете добавить интеграцию с Discord как в прошивке от мышки Logitech, где колесико в бок умеет мутить.
5. На минимальной яркости намного ярче, чем старая клавиатура.
6. Это уже слишком но: Сузить бы интервал между ножками на 1 см, что-бы она устойчиво стояла на ноутбуке шириной 17 дюймов... (Не спрашивайте зачем)
Свичи хорошие, не издают звук, только стук об корпус и при отпускании. Беззвучные если плавно использовать. Надеюсь не будут проблемными, как в ICEFALL, где пошли негативные отзывы спустя время. В целом хорошая клавиатура, увы не идеальная как для меня.
Лично для меня явных преимуществ в полной механике не замечено на хорошей мембранке не хуже.- Достоинства:
- Красивый и строгий дизайн
- Недостатки:
- Форма
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за детальний відгук.
Щодо програмного забезпечення. Налаштування доступне як через ПК-версію, так і через веб-інтерфейс HATOR SyncHub. Робота над оновленнями триває, зокрема і в частині функціональності.
Ваш відгук і пропозиції обов’язково передамо команді розробки.
Якщо під час користування виникатимуть додаткові запитання, ви можете звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат на сайті hator.gg.- Валерій
Клавиатуре всего месяц, а примерно каждое 50-е нажатие кнопки «о» дублируется...
ророророророророророророророророророророророоророророророророороророророр
Я подмечал это ещё давно, но только сейчас проверил и убедился.
Так что бракованный свич с завода либо это только начало.