- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Книголіс
Полюбляю літературу, яка дає можливість подивитись на світ за межами пропаганди і навʼязаних стереотипів і сентиментів, автор дає саме таку можливість. Зацікавила з перших сторінок, цікавий лор, а під призмою фантастичних історій персонажів і подій прихований світ, в якому існує кожен з нас, але не кожен усвідомлює себе в ньому, раджу всім придбати і насолодитись!
- Достоинства:
- Якість друку, сюжет і розширення світогляду
- Недостатки:
- Кіра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Книголіс
Книга неймовірна — я не могла відірватися від неї ні на хвилину. Сюжет захоплює з перших сторінок і тримає до самого кінця. З нетерпінням чекатиму продовження.
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Книголіс
Зазвичай я рідко читаю книги в електронному форматі, але опис цієї книги зацікавив, тож вирішив придбати. Сюжет захоплює з перших сторінок і тримає в напрузі до самого кінця. Читається доволі легко, можна сказати на одному диханні. Особливо вразила тема про штучні організми, які намагаються віднайти в собі людське. В якусь мить після прочитаного змусило інакше поглянути на наше майбутнє. Автор постарався, повага за таку уяву.
- Влада Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Книголіс
Ця книга захоплює з перших хвилин читання! Вона сильно впливає на ваш світогляд тим, що занурює у світ апокаліпсису де тільки впливові люди мають думку, а звичайні тільки підкоряються іншим. Коли читаєш цю книгу розумієш, що все підвладне і вирішується тільки визначеними людьми. Книга описує реалії нашого життя і показує що може статися у майбутньому з людством. Унікальність деяких слів та науки вражать ваш розум! А кінцівка просто вибух мізків, ви такого точно не будете очікувати
Рекомендую всім, хто хоче мислити глобально- Игорь П***
Дякую за відгук!