Отзывы покупателей о Зарядная станция EcoFlow DELTA 3 Max (EFD3M-G-EU-CBOX)
Есть в наличии
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Все чудово, гарний дизайн, працює безшумно, я задоволений покупкою, раджу Всім) Дуже сподобалось фішка що ним можна користуватися через мобільний додаток, тримає до 10 год в залежності що ти експлуатуєш, гарна покупка, я задоволений)
- Достоинства:
- Потужний, відчувається захист в екстремальних ситуаціях
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец Vishniashop
Дякуємо
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt
Станція супер. Продавець відправив швидко.
Покупкою задоволений.- Продавец Lemon Watt
Дякуємо Вам
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt
Продавец супер! Хорошая компания и всё было отправлено очень быстро!
Только одно огорчило, но это к продавцу не относиться.
Курьер Новой почты не имел при себе терминала для оплаты и пришлось переводить деньги через его приложение. При этом комиссия составила более 2500 .- Продавец Lemon Watt
Доброго. Дякуємо і Вам за вибір нашого магазину
- Филипп С***Отзыв от покупателя. Продавец: BirdsHub
Все прийшло швидко, все наче норм працює)
Дякую менеджеру Альоні- Достоинства:
- Гарне ДБЖ за свої гроші
- Недостатки:
- Важкий, ледь доніс)
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt
Працює , круто. Мав до цього дельта 2 макс . Ця тихіша , так як новіше покоління.
Справляється з усім по дому в селі. 2 телевізора , 3 холодильника , чайник , насос водяний . Правда на зиму прийдеться чимось жертвувати щоб збільшити ресурс автономї до максимум .
Взагалі то якщо живити 2 телевізори , холодильник , котел і ноутбук думаю можна «прожити» годин 5-8- Достоинства:
- Тиха
- Недостатки:
- Ціна в Україні
- Продавец Lemon Watt
Сергій, дякуємо Вам за щирий відгук! Користуйтесь задоволенням
- Любов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop
Все працює ,тягне котел ,чайник ,кавомашину …думаю вистачить на всю квартиру
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Продавец Vishniashop
Щиро дякуємо!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt
Доброго дня станція прийшла досить швидко, легка в користуванні що дуже важливо. Ще мені сподобалось як проконсультували за станцію.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt
Швидко прийшла станція , гарно запаковано , все працює.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Дуже задоволена покупкою! Зарядна станція справді чудова — потужна, якісна та зручна у використанні. Окремо хочу відзначити застосунок: усе дуже зрозуміло, просто та зручно, підключення відбувається швидко, можна легко контролювати заряд і всі параметри станції.
Дуже сподобалася також швидка зарядка Станція працює чудово, усе відповідає опису.
Окреме дякую продавцю за дуже швидку відправку та гарне обслуговування! Посилка приїхала швидко й добре запакована.
Покупкою повністю задоволена Рекомендую і станцію, і продавця!- Достоинства:
- Гарна якість, швидка відправка
- Недостатки:
- Не виявлені
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt
Швидко отримала. Все добре
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Зранку замовив, наступного дня вже була у відділені нової пошти. Дуже дякую за швидкий та якісний сервіс
Сама станція чудова: великий об'єм, швидко заряджахється (максимум від 0 до 100% за годину), проста у використанні, тиха, не гудить під час зарядки чи роботи
З мінусів хіба що вага, перетягувати її доволі складно. Якщо буде статично стояти - проблем немає - Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Дякую ,все гарно.
- Достоинства:
- Швидко працюючи,оплата під час отримання.
- Недостатки:
- Немає.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Відправили швидко, товар прийшов запакований, все добре
- Достоинства:
- Великий обʼєм батареї
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Швидко відправили.
Перевірили на пошті, було 30%заряду. Потім дома вже зарядили та розрядили. Працює безшумно, тільки під час зарядки вентілятор працює тихенько.- Достоинства:
- Гарний девайс
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Хороший продавець.
Не вимагали передоплату і відправили дуже швидко.
Станція зареєструвалася в офіційному додатку.- Достоинства:
- Швидко і якісно
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Придбав EcoFlow DELTA 3 Max і на даному етапі дуже задоволений. Головні переваги — неймовірна швидкість зарядки від мережі та висока потужність, що дозволяє без проблем підключати складну побутову техніку. Станція працює тихо, а додаток допомагає зручно контролювати всі процеси.
Щодо сервісу: виникла невелика затримка з доставкою, але продавець постійно був на зв'язку та максимально швидко допоміг вирішити це питання. Така оперативність і професійна комунікація дуже радують.
Поки що все працює ідеально. Коли протестую станцію протягом значного часу, обов'язково доповню відгук новими деталями. Наразі однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Краще за попередне покоління
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
2 березня замовила, а 3 березня станція вже приїхала. Дуже вдячна продавцю за кваліфіковану консультацію по приладу і умови доставки. Апарат працює, швидко розібрались. Безумовно всі переваги ще не встигли оцінити. У нас до цього була маленька Блюєті на 700, а ця звичайно потужна звірюга) Зовні я думала буде більша, але форма компактна і акуратна. Дуже рекомендую.
- Достоинства:
- Потужна, оптимальний зовній розмір станції, якісна і швидка робота продавця.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt
Замовляла екстрено, зранку, продавець передзвонив через п'ять хвилин, домовилися про доставку кур'єром, на наступний день, але сказали, що бажано оплатити готівкою під час одержання. Тож довелося побігати по банкоматах, бо одночасно зняти велику суму банк не дозволяє. Все інше сподобалося, кур'єр проконсультував по керуванню станцією, показав як оновити мікропрограмне забезпечення. Дякую за клієнтоорієнтованість.
- Достоинства:
- Всі характеристики та показники станції на висоті.
- Недостатки:
- Гніздо для кабеля підключення до мережі чомусь розшатане, поганий контакт, при такий напрузі зарядки це погано.
- Продавец Lemon Watt
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже любимо своїх клієнтів і завжди всі ньюанси обговорюємо на місці. Всі прохання були виконані так, щоб Ви залишилися максимально задоволені.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Елітнос
Зі своїми задачами справляється
- Достоинства:
- Все працює як і має працювати добре
- Недостатки:
- поки немає
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Елітнос
Апарат добре справляється зі своєю роботою. Гарний, компактний і універсальний. Продавець звязався, перепитав. я ставив запитання, Сергій добре відповідав. Приємно
- Достоинства:
- Дуже потужний
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Дуже сподобався сервіс. Товар доставили вчасно. Щира подяка за роботу магазину, особливої в такі часи!
- Достоинства:
- Потужна станція. Швидкий сервіс.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Елітнос
Можна 6 разів скип'ятити чайник потужністю 2,1кВт.
- Достоинства:
- Швидко заряджається. На довго вистачає.
- Павел Т***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Через застосунок все дуже інтерактивно та цікаво моніторити, зручно та швидко. В цілому задоволений.
- Достоинства:
- Крута річ, да дуже вартісна, але за комфорт і світло в домах іноді потрібно платити
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Станція працює чудово
- Достоинства:
- Тривалість автономної роботи
- Недостатки:
- Дорогувато
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt
Зробив предоплату і наступного дня вже отримав товар не зважаєюче на повідомлення продавця ,що відвантаження можливе на протязі 3 днів.Приємна комунікація з представником продавця - на всі питання отримав змістовні відповіді.Ще раз дякую за оперативність в роботі.
- Достоинства:
- Якість,сучасний вигляд
- Недостатки:
- Ще не знайшов
- Продавец Lemon Watt
Дмитро, дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашим сервісом і придбаним товаром. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Елітнос
Станція дуже сподобалась. Вона швидко заряджається. Заряду вистачає надовго. Витримує високе навантаження. Чудова комбінація портів, є все що потрібно.
- Достоинства:
- Швидка зарядка, потужність, якість корпусу
- Недостатки:
- Дорого
- ЮліяПродавец: Lemon Watt
Не ведіться на низьку ціну. Після покупки пропонують схему - відправляють товар накладеним платежем, при огляді на пошті покупець має перекинути на карту, тоді післяплата знімається. По факту, при отриманні на пошті сума післяплати (і оціночної вартості товару) значно більша, при спробі зв'язатись із продавцем - такого замовлення немає. При огляді товару- ніякої документації та гарантії.
- Достоинства:
- швидко зв'язались
- Недостатки:
- шахрайська схема
- Продавец Lemon Watt
Доброго дня. Статус свого замовлення, а також ттн від нової пошти Ви можете переглянути у своєму кабінеті Розетка. Ми завжди на зв’язку із своїми клієнтами. Гарного дня і міцного здоров’я
- Алл
Це не шахрайська схема, а послуга яка досить вигідна для 2 сторін, менше платити виходить. Я сама користувалась 10 років тому подібним та це було круто!