Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Портативная плита с переходником c пластиковым кейсом пьезоподжигом Happy Home BDZ-155-A туристическая газовая

Оценка пользователей 4.18/5
  • Ляшенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Товар якісний,задоволена.Не рекомендую замовляти доставку через Розетку.Безкоштовно,проте довго-6 днів.Якщо треба терміново,краще через нову пошту

Достоинства:
    Комплектування валізою для зберігання,пьєзоподжиг,не треба сирників,компактна
  • Наталі С***
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Підключивши балон помітив що плита працює я зрадів, дякую коментарям які писали що приїде Max замість Happy Home й тоді з цього боку я був вже підготовленим.

Достоинства:
    Зараз все працює
    Недостатки:
    Сподіваюсь не буде виявлено
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial

Сміття, балон не затискається.

• Продавец  Factorial

Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася.

Хочемо зазначити, що відсоток заводського браку цих плиток є дуже низьким. У більшості випадків подібна ситуація пов'язана не з несправністю плитки, а з особливостями газового балона.
      Деякі балони містять не чистий бутан, а газову суміш. У теплу погоду тиск усередині такого балона може значно підвищуватися, через що спрацьовує вбудована система безпеки плитки. У такому випадку механізм не дозволяє зафіксувати балон у положенні **LOCK**, щоб запобігти небезпечній експлуатації.

Рекомендуємо спробувати встановити балон іншого виробника або балон із чистим бутаном.

Водночас, якщо після перевірки проблема не зникне або Ви не бажаєте проводити додаткові перевірки, ми без жодних заперечень оформимо **заміру або повернення товару** відповідно до правил Rozetka.

Дякуємо за Ваше звернення та перепрошуємо за незручності. Ми завжди готові допомогти та знайти найкраще рішення.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop

чудова, надійна, не пропускає

Достоинства:
    чудова, надійна, не пропускає
  • Володимир М***

Замовлення прийшло вчасно

Достоинства:
    Все добре,все працює
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial

На другий раз використання перестав затискатись балон. Оформили повернення, плитка нам сподобалась, в принципі готові були на любий варіант, ремонт, заміна, повернення коштів. Однак пройшло 2 тижні, від продавця ні слуху ні духу. Категорично не рекомендую

Достоинства:
    Портативна плита, кейс
    Недостатки:
    Неякісне, балон на другий раз перестав фіксуватись
    • Оксана П***

Гроші повернули. Шкода що був брак

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart

Прийшла ціла і неушкоджена. Кейс теж цілий. Все працює. Якість, на перший погляд, нормальна. Замовлення відправили швидко. Задоволений!

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  EasyMart

Добрий день, дякуємо за ваш гарний відгук, користатися. З повагою EasyMart

• Андрей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial

Хорошая плита под газовый баллон тоже подходит есть переходник

Достоинства:
    Цена
  • Анна Б***

Все супер!

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

норм

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil

Те що і очікував товар стоїть своїх коштів .

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil

Сьогодні довелося відмовитись від замовлення. Причина банальна- балони з датою виготовлення 01. 24 . року. Балонів у комплекті 10. 2 з них ще із вм'ятинами. Повна неповага до людей, які підтримають ваш бізнес.

Достоинства:
    Не вдалося оцінити.
    Недостатки:
    Протерміновані балони.
    • Продавец  NataTextil

Добрий день. Дата 30.01.2024 — це дата виготовлення, а не кінцевий термін придатності. Термін придатності товару становить 36 місяців, тому товар придатний до використання до 30.01.2027 року. Товар не є протермінованим. Дякуємо за звернення та уважність.

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Soloshopchik

Дуже практична плитка. При відключенні світла є незамінна. Рекомендую.

Достоинства:
    Легка у виконанні.
    Недостатки:
    Немає.
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron

Отличная штука.

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil

Кілька разів користувався. Все працює добре. Для приготування в сковороді або в каструлі на кілька порцій якраз підходить. Відрами і казанами готувати не вдасться. Метал не товстий. Після використання швидко остигає, що зручно і можна її спакувати. Зразу 10 балонів газу в комплекті також зручно. Не бігаєш купувати по одному - два. І вселяє надію, що плита проробить як мінімум поки не закінчаться всі 10 балонів.
    Зіпсув настрій і враження кейс, який зроблений з тоненької пластмаси і прийшов зразу розтрощений.

Достоинства:
    Плита
    Недостатки:
    Кейс
    • Продавец  NataTextil

Доброго дня. Нам прикро, що кейс прийшов пошкодженим. На жаль, під час транспортування перевізник інколи може пошкодити упаковку або комплектуючі. У такому випадку рекомендуємо перевіряти товар на пошті та одразу оформляти акт/скаргу про пошкодження. Також ви могли звернутися до нас після отримання — ми б допомогли вирішити ситуацію. Дякуємо за відгук і раді, що сама плита працює добре та вас влаштовує.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron

НЕПРАЦЮЄ
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ
    ГРОШІ НА ВІТЕР

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VYG-PARTS

Купил плитку, очень доволен, уже долго служит, проблем за 4 месяцев не было, за свои деньги достоин товар
    Спасибо

Достоинства:
    Компактность
    Недостатки:
    Нету
  • Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe

Товар чудовий, за свої гроші вартий уваги, зручний регульований фіксатор для балончиків

Достоинства:
    Регульований фіксатор під різні розміри балончиків
    Недостатки:
    Непомітив
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil

Все чудово, як обіцяно, вигідна пропозиція

Достоинства:
    Все чудово
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Якщо на сайті написано Happy Home, то і продавайте те що написано. По факту прийшла інша плита під назвою Max... Навіщо цей обман?

• Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Factorial

.. цілком задоволений плиткою - дешево та зручно .. Щиро вдячний команді продавця за оперативну роботу по обробці мого замовлення !!!..

Достоинства:
    не дорого
  • Микола Н***

в блек аут вируча

• Артеменко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

На сезон. Почав задати перемикач on/off

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: HKmarket
  • Андрій К***

Товар не відповідає дійсності . Замовляв плиту Happy Home , прийшла якась Max

• Юрий

цей продавець торгує зовсім не тими плитами, дуже низької якості.
      Розетка його покриває хоч і бачить відгуки людей.

Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

додам відгук, що надіслали не ту плитку яку продають на сайті, це підробка, а також ще повність російською мовою.

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Все як в описі , товар відповідає заявленому.

Достоинства:
    Кейс, перехідник на великий балон
    Недостатки:
    Споживає газ)
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Розкажу про досвід з цим продавцем.
    Хочу звернути увагу на небезпечну ситуацію під час використання портативної газової плити. При звичайній експлуатації відбулося раптове займання та нестабільне горіння, що виглядало як аварійна ситуація і реально могло призвести до серйозних наслідків.
    Також звернув увагу, що в комплекті відсутня нормальна інструкція українською мовою, немає інформації про строк служби виробу та будь-яких даних щодо перевірки або сертифікації. Сам кейс прийшов з тріщиною.
    Якість товару дуже низька, чесно кажучи не очікував такого рівня на Rozetka. Є сумніви щодо якості товарів у цього продавця.

Недостатки:
    Якість товара низька та сумнівна
  • Илья Б***

Всё понравилось

Достоинства:
    Дешовая
  • ростислав с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Вийнятковий непотріб

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не працює
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO

Ціла, приїхала швидко, на наступний день після замовлення, ще не використовували, сподіваємося не знадобиться))

• Литвин А***

Все супер

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil

Майже кожне використання це рандом чи рване. По суті використовували маленькими заходами, кіп"ятнути воду та одразу виключити. Адже будь-яка секунда після, міг піти вогонь під плитою, або прям на самому балоні ( бо кріплення якось сувалося інколи навіть наче без рухів конфорки). Не кажучи вже як довго відбувався процесс закріплення щоб не було звуку поганого кріплення ( виходив газ бо якось не так закріпилося і є тоненька щілина). Загалом страшний апарат, але хоч яку поміч зробив в страшні часи, тому не так все погано як могло бути

Достоинства:
    ціна + велика кількість балонів в наборі
    Недостатки:
    дуже нестабільні кріплення
  • Михаил Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR-HO

дуже швидко отримали, думав що за таку цiну будуть якiсь проблеми, але все чудово

Достоинства:
    все чудово
    Недостатки:
    не побачив
    • Продавец  MIR-HO

Дякуємо за замовлення та Вашу оцінку. Приємних Вам покупок та мирного неба!

• Олександр Ш***

Все добре, чудова плита
    Рекомендую