- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Your House
Використовуєм місяць ,питань нема ,все добре!дякую
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your House
Проработоло сутки.Оформляю возврат.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: thm
Товаром довольна, работает отлично.
- Достоинства:
- Настройка автоматически дисплей с отображением напряжения.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Your House
Дуже вдалий пристрій. При тривалому відключенні світла налаштування не збиваються як в деяких аналогів.
Вже врятувало техніку від підвищеної напруги.
Встановила верхню межу 250, а нижню 180.- Достоинства:
- Працює гарно.контрролює напругу,рятує техніку.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, є можливість налаштування. Запаковано було погано, просто в коробці без повітряної плівки для транспортування (чи чогось подібного), лише плівка на дисплеїї від царапин.
- Достоинства:
- Можливість налаштування
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Ніна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували реле, враховуючи відгуки покупців, які дуже позитивні. Користувались реле згідно інструкції, проте, на жаль, реле пропрацювало лише два місяці і вийшло з ладу.
- Достоинства:
- Працювало
- Недостатки:
- Пропрацювало лише два місяці
Представник постачальникаДоброго дня! Нам прикро, що ви зіткнулися з несправністю. За гарантії — зверніться за місцем покупки
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо. Работает.
Представник постачальникаДоброго дня, Кристино! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре. Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала то того як змінили величини напруги, тепер як тільки більше ніж 245 то вибиває і клацає.
Що робити- Ніна П***
У мене так само... Ви не розібрались як це змінити?. У мене інше реле було, взагалі іншої фірми, так воно вмикає тільки через 5 хвилин навіть після того як напруга стабілізувалась
Представник постачальникаДоброго дня! На упаковці наведена інструкція. Це реле дозволяє змінювати верхню та нижню межу відключення, а також час затримкию Для цього: Натисніть клавішу налаштувань протягом 2 секунд, щоб увійти в режим налаштувань. Встановіть необхідні параметри клавішами більше та менше. Натисніть клавішу налаштування, щоб перейти до наступного режиму. Вихід з налаштувань автоматичний, після 3х секунд очікування.
H - налаштування порогу відключення при високій напрузі.
L - налаштування порогу відключення при низькій напрузі.
S - налаштування затримки увімкнення, в секундах.
Індикація:
Напруга в установлених межах захисту, обладнання включене: на дисплеї відображається поточна напруга, горить зелений світлодіод.
Напруга вище встановленої, обладнання відключене: на дисплеї відображається напис HIV та поточна напруга, світлодіод горить червоним.
Напруга нижче встановленої, обладнання відключене: на дисплеї відображається напис LOP та поточна напруга, світлодіод горить червоним.
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё работает.
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює. Все влаштовує.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Від такіх перепадів напруги це реле просто рятівник.
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Эдуард Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает как часы
- Достоинства:
- Время покажет
Представник постачальникаДоброго дня, Едуарде! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Войтех О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший пристрій, гарно працює і коли були перепади напруги чітко по налаштуванням спрацьовував, забезпечує захист техніки. Рекоминдую!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Лариса У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила майже рік назад, працює відмінно
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У моєму випадку правильно показує напругу в мережі.
- Достоинства:
- Надійно працює.
- Недостатки:
- Недоліки не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре працює!Щиро дякую!
- Достоинства:
- Гарний захисник техніки!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже корисна річ для побутової техніки. Заводські налаштування по напрузі влаштовували, тому тільки трохи збільшив час таймауту. Напругу показує на 3-4В менше. Через це краще перед застосуванням цю різницю перевірити, та враховувати при переналаштуванні.
- Достоинства:
- Зручний, простота налаштувань.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре. Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Економне
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: UCG
Добре реле. Гарно виконує свою функцію
- Достоинства:
- Гарно виконує свою функцію.
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реле дуже хороше,просте в управлінні.всі свої функції виконує бездоганно.дуже задоводена.Раджу.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
працює поки що, далі будем бачить
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Показує напругу на 5 вольт менше ніж є насправді
- Достоинства:
- Працює
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює.
- Достоинства:
- Адекватна Ціна, прості настройки.
- Недостатки:
- Показує напругу на 7-8 вольт менше ніж є насправді. Це треба враховувати при встановленні максимальних та мінімальних значеннях аварійних відключень.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Вадим К***
Те саме
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Your House
Нужная вещь в быту,теперь я спокоен,за холодильник и роутер
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У нас тут регулярно 200-205 вольт в сети и если в реле поставить минимум 210 - не пропускает.
Настройка простая, инструкция прилагается.
Заземление проверил на газовом котле - всё в порядке.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Лора Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Романенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне звичайне реле, у використанні тиждень. Витяг з коробки, включив і все - воно працює. налаштувань мінімум і вони прості. Все що я зробив - змінив час затримки увімкнення з 5-ти секунд (значення по замовчуванням) на 30 секунд.
Чи було спрацювання (значні перепади) чи ні - не помічав. Покищо все норм.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пока работает
- Достоинства:
- замечательное хоть и китайское устройство
- Недостатки:
- хлипенький корпус, вытаскивать из розетки немножко страшно, пока вытаскиваю
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает.
При входе в режим настроек первым включается какой-то непонятный параметр, я его пропустил.
Дальше понятно: L - нижний предел напряжения, H - верхний, следующий, почему-то с индикацией "5000", - время задержки включения.
Впечатление положительное, один балл в оценке снял за описанную выше невнятность настройки.
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний. Працює на відмінно, відповідно до заявлених характеристик.
- Достоинства:
- Якість, ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав дві штуки для холодильника та бойлера. Працює добре, зі своєю задачею справляється
Представник постачальникаДоброго дня, Микито! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!